Ahoj holky poraďte...pomůže prodloužení nebo zahuštění vlasů k uzdravení mojich vlasů....nemám nějak kvalitní husté vlasy...10 let chodím na blond melír ale teď před dvěmi měsíci jsem si nechala vlasy stáhnout úplně na blond a nějak se mi pokazili vlasy konečky mi úplně zridli ...jemné lámou se je to hrůza nerostou....poraďte prosim
Ostříhat úplně nakrátko a jen občas umýt. Za rok nebo za pár let budou zas ok.
Já se strašně divila, když mi kadeřník nebo kadeřnice občas říkají jaké mám krásné a zdravé vlasy. Mi to tak nepřijde, jsou jemné nedrží, když je nechám růst déle, tak se třepí a lámou. Ale nikdy jsem je nebarvila ani jinak neměnila, ani si je nemyji každý den, pouze cca 1x za rok nechám zastřihnout.
Myslím si, že když jim dáš čas, a nebudeš je zbytečně zatěžovat jakoukoli chemií apod, tak se vzpamatují.
Ne, prodloužení tvoje vlasy spíš ještě dodělá. Spíš bych se zaměřila na lepší kosmetiku, ostříhala co se dá, neodbarvovala, nezehlila a vyzivila se spíš zevnitř, aspoň nějaké vitamíny na vlasy třeba. Mě hodně nastartoval rust Donna hair forte.
Zastrihnout, na vlhky davat arganovy olej.
Super díky. Za každou radu
Ostrihat na kratko a nechat narust, tentokrat bez zasahu. A nebo se sverit do rukou velmi dobre kadernici a pripravit si balik penez.
Keratin shot od Salermu, super maska, doda chybějící keratin a pravidelné zastrizeni konecku kazdy mesic. Nefenovat, nezehlit, super jsou i pečující přelivy... Je toho hodně, ale tohle je moje zkušenost, vlasy se po x odbarvovani do roka krasne uzdravily...
@zuzibuzi
prestala bych to odbarvovat a barvit,objednala bych se na cisteni s Malibu C do salonu.Zbavi ti to vlasy veskereho sajrajtu a uvidis v jakem stavu jsou doopravdy a co potrebuji.Vetsinou vlasy potrebuji bud hydrataci nebo protein,nekdy je treba to stridat.
Zacala bych kupovat low poo kosmetiku bez sulfatu a silikonu.Za me jsou super sampony znacky shea moisture.
@zuzibuzi moje zkušenost a rady od mé kadeřnice:
- olaplexová maska u kadeřnice. Nevěřila jsem, ale ty vlasy byly viditelně lepší.
- vlasy jsem zkrátila po ramena. A co 3 měsíce zarovnávám konečky.
- používat kvalitní kosmetiku. Každému sedí něco jiného, proto neradím co používám.
- postup při mytí je 2x šampon, maska a pak vždy kondicionér. O víkendu jsem měla masku na vlasech i hodinu.
- vlasy vždy vyfoukat. Tím se uhladí a nebudou tak náchylné k lámání.
- kvalitní olejíček do konečků vlasů.
Melír si dávám pořád.
Holky díky za rady ...a když přestanu melirovat stáhnu vlasy na svoji barvu to taky pomůže. .
A cosi myslíte o brazilském keratinu udělaný přímo v salonu
@baris
davat sampon 2x je zbytecne
Holky ještě dotaz když žehličku na vlasy obalím alobalem myslíte že je to šetrnější k vlasům že je tak neničí??? Viděla jsem to na netu
@zuzibuzi nepoužívat žehličku vůbec
https://www.veronikatazlerova.cz/jsou-to-jenom-...