Galvanická žehlička od Nuskin. Nic nedělá?

2. lis 2022

Holky, možná jsem blbá nebo nevim, ale - koupila jsem si galvanickou žehličku od nuskinu na obličej. Dle návodu nanesu gel, navlhčím ruce aby byl kontakt i ze zadu, ale žehlička na pleti kromě občasného pípnutí nic nedělá, tj. necítím žádné mravenčení, nebo vibrace, nebo cokoliv, nedělá ani žádný zvuk, jen to pípání. Je to tak v pořádku? Příjde mi jak kdybych si jezdila po obličeji čajovou lžičkou - působí to na mě úplně stejně nepřesvědčivě :D

zrzinda
2. lis 2022

Doporucuju sledovat na instagramu ucty: evinator a katerina_routova. To jsou slečny, které fakt ví. ❤️ A obě se shodujou, ze tyhle vyfikundace jsou jenom vyhozený prachy.

ellyem
2. lis 2022

😀😀😀 ... vždyť je jasné, že to nemůže fungovat

autor
2. lis 2022

@ellyem ptám se těch co s tím mají zkušenost, nepotřebuji názor na nuskin nebo galvanickou žehličku, ale na princip fungování přístroje jako takového.. pokud ji doma nemáte, váš koment je tu trochu mimo mísu

dandaa
2. lis 2022

Kdo ti ji prodal měl ti ukázat jak funguje . Ono fakt nic cítit není. Já ji používám krátce a je potřeba pravidelnost . Jen gel už od nich kupovat nebudu ,je zbytečně drahý.

autor
2. lis 2022

@dandaa mám ji z druhé ruky, takže ne od žádného prodejce / poradce, proto se ptám zde… a používáte jiný? Co jsem pochopila, musí být vodivý..