Ahoj, čím si foukáte vlasy? Kadeřnice mi to fouká fénem přes kulatý kartáč, ale to není v mých silách... Mám mikádo / bob. A protože budu chodit do práce, líbilo by se mi být upravená (víc než teď) 🙂
@marimanta za me je to o střihu. Mela jsem x druhů mikád a až od poslední kadernice mi stačí jen vyfoukat v předklonu a nemusím nic dodělávat.
@veroniquecz presne. Na mych jemnych vlasech stejne nic nedrzi. Dokonaly strih a nepotrebujes nic. Ususit, jak to to prijde pod ruku a jdes. Teda aspon ja. Ale je teda tomu vic nedam ani s nedokonalym strihem😅
Mám jemné a řídké vlasy, když to nechám volně uschnout, je to takové splihlé. A druhý den mastné. Naopak foukání přes kulatý kartáč mi přijde v pohodě. Vlasy vypadají dobře i třetí den, jen přidám suchý šampon. Fouká teda "na volno" do polosucha, potom sepnu horní partii vlasů, přes kulatý kartáč vyfoukám po sekcích spodní část, totéž s tou horní částí. Kdysi dávno jsem používala kulmofén, tak zkus ten 😊
Mikádo nemám, ale vyfoukám a podle potřeby doladím žehličkou.
@marimanta foukám jen volně bez hřebenu a uhlazuji třeba druhou rukou. Pak di vlasy ale ještě žehlím, aby byly upravené (ne teda vždy, záleží na náladě). Ale já mám dlouhé vlasy, takže přes kulatý kartáč to je pro mě nepohodlné a náročné. Občas jsem to dělala, ale už na to nemám. 😂