Exfoliační ponožky. Jakou s nimi máte zkušenost?

evinahosta
18. čer 2022

Ahoj holky,
jdu se poradit. Koupila jsem si exfoliacni ponozky Balea. Byla jsem natesena, ze budu mit nožku jako miminko 😁
Ted jsem tak premyslela, ze se ta kuze ma zacit odlupovat cca za 10 dnu nebo tak. Tak jsem si rikala, ze se proste odloupne troska kuze a hotovo.
Jenze ted jsem se divala na net na obrazky, a to se teda obcas loupe dost nechutne 😂😂 jakoze to abych vubec v tu dobu nechodila v sandalech, ale tak v pohorkach😂😂😂
Prosim, jake mate zkusenosti?
Jde mi o to - opravdu se to loupe tak hodne?
A pokud ano - jak dlouho to odlupovani trva? 🙈

Diky vsem za odpovedi a zkusenosti 🙂 pripadne rady, v cem jste chodily obuty v lete, kdyz vam z nohou visely cáry kůže😂😂😂😂

eva118
18. čer 2022

Ano, loupe se to hodně, aspoň moje nohy se loupaly hodně. Trvá to asi týden a v létě to nedělám. Upozornili mě na to v obchodě, kde jsem první ponožky kupovala a ty byly nejlepší, ty z DM jsou slabší.

blondynka400
18. čer 2022

@evinahosta ano loupe se to fakt hodně a je to dost nechutné. V sandálech si to vůbec neumím představit. A celkově efekt poté nebyl takový, jaký jsem si představovala. Tedy když vezmu to hnusné loupání celé kůže výsledek, za mne to nestojí za to a určitě ne v létě.

michaela666
19. čer 2022

Kupuji je v lékárně a většinou používám na jaře nebo na podzim. Sloupe se to fakt hodně a zabere to pár dní, takže bych to nechala až na období, kdy nosíš ponožky. V létě bych s tím nevylezla u baráku a nečekej od toho nějaký extra zázrak.

hezz17
19. čer 2022

Dal si to manzel a bylo to tak nechutny, ze si to na nohu v zivote nedam.

malenka3
19. čer 2022

Já je miluju, čas od času použiju a nohy mám pak úplně super. Zrovna Balea není moc dobrá, po nich se to neloupalo moc a efekt poloviční třeba proti těm Lirene. Jako loupe se to opravdu hodně, na léto to moc není. Po týdnu se to začne loupat, to fakt na sandále do práce není.
Ale dá se tomu pomoct, když budeš každý den, kdy se začnou loupat, nohy máčet, obrušovat pemzou a pak mazat, zrychlíš ten proces loupání a není to zas až taková hrůza. Já to tak dělám a během pár dnů je hotovo. Ale teď v tomhle počasí, kdy jsem nonstop na boso, fakt ne. I na noc pak nutné ponožky, abych neměla kůži všude. To teď fakt nechceš 🤣

evinahosta
autor
19. čer 2022

Holky, diky za odpovedi, tak to je teda fakt nechuť 😂😂😂

Ja mam totiz celkove problem s lidskyma nohama, proste nesnesu nohy, jsem rada, ze vubec snesu ty svoje…a ted jeste k tomu tohle😂😂😂😂 no, asi ty ponozky nekomu dam…tohle bych asi nezvladla 😂😂😂