Máte někdo zkušenost s eshopem H&M? Objednala jsem tam pro malou overálky, tak jestli můžu čekat aspoň trochu kvality a vzhled stejný co je na obrázcích 🙂
Co jsem objednala přišlo v pohodě, oblečení drží a bylo to i bez zpoždění.)
Pravidelne objednavam a jsem spokojena
Vzhled ano ,ale kvalita je podle me kus od kusu…neco je super neco vracim hned …
Objednávám pravidelně a jsem spokojená.
Objednávám často, ale u těch věcí na miminko velikosti ne vždy odpovídají. Orientuj se spíš podle toho věku, co tam oni píšou, než podle standardního číslování (56, 62,...)
Nejvic toho mame prave z H&M. Ja jsem spokojena. Obleceni krasne a kvalitni, ale uz se taky stalo, ze treba tricko po 3 vyprani vypadalo hrozne, ale to se mi asi stalo za celou dobu jen 2x. Mladsi dedi po starsim a obleceni z H&M vypada stale skvele. 🙂
Jak co, některá trička jsou už od pohledu křivá a vyloženě hadr. Občas je něco větší, ale to si porovná sušička 😂 Ale na doma a na lítačku do školky stačí.
Já jsem spokojená...nakupuju tam hodně pro syna a neteřinky...oblečení je kvalitní a vydrží praní na vyšší teplotu, sušičku a řádění synka na zahradě, nebo v písku...
Ahoj, dá se říct, že nakupuju z 90% pouze z HM. Za loňský rok přes 70000 utracených korunek 🙈🙈🙈 ( ale mám 5 dětí ). Oblečení je většinou kvalitní, když dodržuješ návod, vydrží dlouho v pěkném stavu a půjde potom lépe prodat, o značku HM je zájem 😉 Samozřejmě najdou se výjimky, kdy mi třeba tepláčky po prvním vyprání chytly hned Žmolík, ale na to u HM existuje možnost reklamovat. Oblečení bývá většinou trošku větší, než u jiných značek. Za mě každopádně spokojenost 👍😉