Eshop H&M. Můžu čekat kvalitu a stejný vzhled jako na obrázcích?

4. únor 2022

Máte někdo zkušenost s eshopem H&M? Objednala jsem tam pro malou overálky, tak jestli můžu čekat aspoň trochu kvality a vzhled stejný co je na obrázcích 🙂

babetak
4. únor 2022

Ahoj, dá se říct, že nakupuju z 90% pouze z HM. Za loňský rok přes 70000 utracených korunek 🙈🙈🙈 ( ale mám 5 dětí ). Oblečení je většinou kvalitní, když dodržuješ návod, vydrží dlouho v pěkném stavu a půjde potom lépe prodat, o značku HM je zájem 😉 Samozřejmě najdou se výjimky, kdy mi třeba tepláčky po prvním vyprání chytly hned Žmolík, ale na to u HM existuje možnost reklamovat. Oblečení bývá většinou trošku větší, než u jiných značek. Za mě každopádně spokojenost 👍😉

pampeliska1313
5. únor 2022

Co jsem objednala přišlo v pohodě, oblečení drží a bylo to i bez zpoždění.)

pani_haf
5. únor 2022

Pravidelne objednavam a jsem spokojena

michaelarousova
5. únor 2022

Vzhled ano ,ale kvalita je podle me kus od kusu…neco je super neco vracim hned …

vendelinka08
5. únor 2022

Objednávám pravidelně a jsem spokojená.

esmeralda11
5. únor 2022

Objednávám často, ale u těch věcí na miminko velikosti ne vždy odpovídají. Orientuj se spíš podle toho věku, co tam oni píšou, než podle standardního číslování (56, 62,...)

leymea
5. únor 2022

Nejvic toho mame prave z H&M. Ja jsem spokojena. Obleceni krasne a kvalitni, ale uz se taky stalo, ze treba tricko po 3 vyprani vypadalo hrozne, ale to se mi asi stalo za celou dobu jen 2x. Mladsi dedi po starsim a obleceni z H&M vypada stale skvele. 🙂

bassetlady
5. únor 2022

Jak co, některá trička jsou už od pohledu křivá a vyloženě hadr. Občas je něco větší, ale to si porovná sušička 😂 Ale na doma a na lítačku do školky stačí.

radkazenklava
5. únor 2022

Já jsem spokojená...nakupuju tam hodně pro syna a neteřinky...oblečení je kvalitní a vydrží praní na vyšší teplotu, sušičku a řádění synka na zahradě, nebo v písku...