Dobrý den, s jakým epilatorem máte dobre zkušenosti? Na co se zaměřit? Mela jsem z Lidlu obyc, ale ten chloupky spis přetrhal než vytrhal, o hladkých nohách nemohla být řeč. Děkuji.
Vyměnila jsem Braun epilátor , za Braun IPL, po 3. aplikaci se dostavuji změny. Do skubtoru už bych nešla.
@evculinda Je jich tolik, že nevím co vybrat. Děkuji
@alubif No já mám světlé chloupky, na ty to prý moc nezabírá.
Mě paradoxně funguje tam, kde mám světlejší.
Rowenta 🙂
Rowenta EP4930F0 Aquasoft Wet & Dry, maximálna spokojnosť. 👍 Nedráždí pokožku, krásne trhá.
Silk Epil 9 (zlatý) je super, měla jsem pětku, pak sedmičku a ta byla už o dost lepší, ale ten zlatej je top, jak má i výkyvnou hlavici.
@sorboni30 depilujem si nohy od svojich 15 rokov (tj 24 rokov). Vyrazku nemám, viem, že prvý rok, jed som si nohy začala depilovat, pokožka byvala podráždená a bolelo to. Zopakovalo sa to až pred pár mesiacmi v tehotenstve, použila som koloidni stribro v spreji. (Odporúčam) Inej nepozivam nič, depilujem pravidelne cca každé 2-3 týždne, vždy po sprche, optimálne pred spaním a ničím nemazem, aby sa pokožka do rana skludnila.
Připíchnu se. Mám aktuálně Braun Silk Epil, hodně starý typ, úplně první jsem měla Satin Perfect od Philips, tehdy snad 3000,- a vydržel dlouho, 10 let. Pak už jakoby otupil a přetrhával. Pokukuji také po novém.