Ahoj ženy, jdu s otázkou. Máte některá zkušenost s jedním z těchto kartáčů? Rozhoduji se, jestli jít po ceně nebo značce. 🙂
https://www.dm.cz/tangle-teezer-kartac-na-vlasy...
https://www.dm.cz/ebelin-kartac-na-rozcesavani-...
Vím, že jednu byl Teezer značka a měly ho všechny, tak nevím, jestli náhodou nešla kvalita dolů, jak to u mnohých produktů bývá. A u Ebelin mám strach, že se začne třepit (každá štětina jinam) a po chvíli ho budu moct vyhodit.
Předem děkuji. 🙂
za mě fangle teezer. měla jsem kromě něj i napodobeninu, ebelin, action,... a jediný, který je dosud použitelný, je 15 let starý klasický tangle teezer. Teď mám asi tok i ten z odkazu a je ještě lepší, skvěle padne do ruky a na rozdíl od klasiky mi nepadá
Tangle teezer je fajn, ale po mnoha letech používání jsem přešla na kartáč z kančích štětin (jen štětiny, žádné bodliny) a ten mi přijde ještě mnohem lepší.
Kupuju klidně i obyčejné ala Tangle Teezer v drogeriích, funguji úplně stejně, některé mi přijdou i mnohem líp. Nesmi mit ale ty ,,štětiny " ostře uříznuté, musí být na konci hladce zakulacené a štětiny musí být měkčí. Mám dokonce takový skládací z actionu do kabelky za 25 (mám dlouhé husté vlasy, dcera dlouhé husté , kudrnaté na konci) a ten miluju ze všech nejvíc.
Za naši rodinu, kde jsou vlasy jemné a rovné a také jemné a kudrnaté, obě varianty se sklony k dredům, jen a pouze tento typ https://www.svetkadernictvi.cz/kartac-na-rozces... Pokud trváš na DM, vzala bych ten spirálový, co dávala felis
No nevím, my ty hřebeny máme fakt dlouho a žádné kuličky z toho nepadají, protože vlasy hladce projíždí. Z těch dvou variant, co jsi uvedla, bych nešla do ebelin, měla jsem od nich tento hřeben jen v jiném provedení a ty hroty byly úplně k ničemu, byly moc měkké, tudíž místo aby vlasy rozčesaly, tak se ohnuly a sjely po vlasech.
Mám ten Ebelin spiralovy od minulého léta a žádné kuličky napadají 🤷🏼♀️ češu se 2x denně
Za mě kančí určitě ne - mastí a elektrizuje vlasy. Mám tu napodobeninu z Ebelin a jsem moc spokojená. S originálem zkušenost nemám.
@felis Díky, ale už jsem k tomu skeptická. 😄
Asi před rokem jsem koukala na nějaké video v angličtině o kartáčích na vlasy. Nejlépe tam vyšel Wet brush. Tangle teezer tam dostal neskutečnou bídu.
Wet brush jsem pořídila a už bych neměnila.
@mecaira Hele, tohle je docela takový výstřel. Záleží jak moc nezávislý jsou. Takovým testům a srovnávačům už nevěřím. Když v Dtestu a tomu podobných může vyjít jako jedna z nejlepších pultíkových sedaček...🤷♀️
Chtěla jsem názor na ty dva uvedené nebo jiný z DM. Nakonec jsem koupila Teezer a jsem příjemně překvapena a je super. Uvidím při delším používání.
On to byl nějaký profi kadeřník. Vždy rikal jako klady a zapory, pro ktere vlasy je to vhodné/nevhodné, cena/kvalita , co ten kartáč s těmi vlasy dělá atd. Bylo to prave hezky obsáhlé. Teezer jsem prave měla a presla na Wet, ale pokud jsi spoko , tak je to vv poho. Já právě spokojena nebyla
Za mě Olivia garden, přešli jsme na něj z tangled teezer. Omrkni ho. S Ebelinem nemám zkušenosti