Džíny z pevné látky, jako se nosívaly dříve. Kde koupit, objednat?

bamimi
8. led 2022

Dobrý večer,chtěla bych poprosit o tipy, která značka prodává džíny z pevné látky(jako se nosívaly dříve),ne jako dnes ty natahovací. U nás v prodejnách jsem na ně nenarazila,takže bych je chtěla objednat,ale vůbec nevím kde je sehnat.
Děkuji všem za tipy.

verka86
8. led 2022

@bamimi já jsem spokojená s Bonprixem. Jako z jedni mála prodávají i se širšími nohavicemi (mám silnější lýtka) a ty úzké pro mě fakt nejsou, a mají i zkrácenou nebo prodlouženou délku

bamimi
autor
8. led 2022

@verka86 děkuji za tip,já jsem malá(jen 162cm) takže to je výhoda že se tam dá sehnat i ta zkrácená délka,zkusim se podívat.

verka86
8. led 2022

@bamimi snad si vybereš 😊

barmil
8. led 2022

@bamimi kupuji Mango a klasika Levi's

lucka662006
8. led 2022

Dnes jsme byli ve Wrangler, pevná kvalitní riflovina a mají hodně druhů střihů, a hlavně právě takových obyčejnějších střihů, žádné módní výstřelky, které se ale za 3 měsíce roztrhnou na koleni nebo jinde 🙂

nnnadja
8. led 2022

HM curvy

lv
8. led 2022

Levi's, třeba. Já mám takový ty hrubý, silný ráda - ale třeba u Pepe jeans nektery jsou, některý ne,G stary skoro všechny.

j.a.n.i
9. led 2022

@verka86 Souhlas s bonprixem, hlavně maji stabilne ruzne strihy a ne ze ted jsou moderni uzoucke a nic jineho nekoupis. Ja tam bero bootcut verze.

mamikry
9. led 2022

@bamimi Jak píše @barmil, ještě v Zaře bych mrkla a nenatahovací má i Lindex. Ale nějaké procento elastanu bych brala, jinak se budou děsně vytahovat.