Ahojte, tak jsem si musela koupit už těhotenské džíny. Moje sice dopnu, ale 8 hodin sezení v kanclu se to nedá. Koupila jsem v Lidlu, jsou mi, ale jsou těsný přes stehna a jakoby mi pořád kvůli tomu slézají dolů. Vzala jsem ještě o velikost větší, ale ty jsou už moc velký.. Nemáte někdo zkušenosti, jestli se vytáhnou? Případně jak tomu pomoct? 😀 Díky!!
Koupila jsem si teď těhotenské rifle a povolili
Mám z lidlu a po vypraní mi sou akorat a po par nošení se lehce ale jen lehce povoli - tak jako všechny rifle . 😉
Podle mě se nevytáhnou, nebo aspoň ty moje co jsem tam před létem kupovala se nevytáhly. Akorát se jim roztrhl náplet na břicho.😅
Známá si kupovala v lidlu a seděli ji dobře. 🙂
@widowblack to mně stačí, centimetr na každý nohavici 😅
Jinak teda jsem si koupila dvoje - jedny světlý a jedny tmavý. Oboje stejná velikost i typ a ty tmavý jsou trochu větší než ty světlý 🤔
Roztahnou se trochu. Ja mam nekolikery z lidlu, ale ne tehotenske. Vzdy po vyprani je mam na sobe narvane na fest,ale pri druhem, tretim noseni uz jsou ok
Mne kalhoty z lidlu vubec nesedi. Nechapu, na koho to sijou, ale u vsech moznych typu jsou mi uzke pres lytko a siroke v pase. Pritom tento problem u jinych znacek nemam. Ted mi domu prisly tehotenske v me bezne velikosti a pripadam si v jich jak jitrnice. Zato pres pupek mi klouzou dolu (27tt). Stejne tak to mam s jejich tehotenskyma puncochacema.
@salvache V kolikátým ste týdnu, mě byly volnější a ted jsou mi dobrý, nohavice máte zužené nebo rovné, mě napuchly i lýtka