Dlouhé nebo kratší vlasy k silnější postavě?

26. kvě 2024

Zdravím, vybírám nový účes a váham k čemu se přiklonit 🙄. Je mi 33 a jsem trochu silnější (84/165). Aktuálně mám dlouhé vlasy a zítra se chci objednat ke kadeřnici jenže tápu. Jaký typ účesu se podle vás hodí k silnější postavě???

galatea_a
26. kvě 2024

Ačkoliv by Jitka Metráčková mluvila jinak, já jsem pro dlouhé. 👍

linducha90
26. kvě 2024

Jsem silnější a mám krátké vlasy...dlouhé vlasy nesnáším a ani mi nesluší

izz76
26. kvě 2024

Podle mě sluší každé žení víc delší vlasy než krátké.

ivkasolavova
26. kvě 2024

Za mě dlouhé 🙂

blondynka400
26. kvě 2024

Za mne delší vlasy délkou na ramena nebo těsně pod. Vyloženě dlouhé vlasy se mi na silnějších ženách nelíbí a krátké zase přidávají na věku

pilzzee
26. kvě 2024

Dlouhy. Kratky te udelaji jeste vetsi.

miryp
26. kvě 2024

Jsem na tom s výškou a váhou dost obdobně a nosím délku po ramena. Delší vypadají hrozně a mikádo (úplně krátké jsem neměla nikdy, protože mám vlasy jemné a nejdou nijak tvarovat) mi zvýrazňuje ten naducaný obličej.

pampeliska1313
26. kvě 2024

Ono asi záleží. Já měla dlouhý (mám 161cm a nějakých 84, ale sem povolena) a mám jemný vlasy, takže mi proste přišlo, ze mi to víc ramuje oblicej a jako nevynikne mi oblicej (kterej mám, troufám si říct, hezkej) teď mám po ramena, oblicej mi vynikne a zatím mi to všichni chválí, ze to vypadá lip, vlasy působí i hustci a ne tak zplihle. A cejtim se v tom lip - to děla nejvíc. Hodně záleží v čem se spis budete cítit.

anonymous_ka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
mishka87
26. kvě 2024

Řekla bych, že dost záleží i na tvaru obličeje a hlavy a taky typu vlasů. Já mám postavu asi jako ty a velká prsa. Nicméně mám kudrnaté vlasy. Do 15 let mě máma nechala stříhat na "květák" a to už bych nikdy nechtěla. Takže mám vlasy kousek pod lopatky a vyhovuje mi to. Dobrá kadeřnice by ti měla poradit, co je pro tebe nejlepší.

drep
26. kvě 2024

@mishka87 podle fotky máš naprosto úžasný vlasy! Za takový já bych vraždila!

Autorko, hrozně závisí, ale moje teta je teda vysloveně morbidně obézní, malá a má mikádo pod uši (nejdelší měla po bradu) a víc zvýrazňovat melounový obličej už ani nejde

lenkalubina
26. kvě 2024

@izz76 to si nemyslím...pracuji jako kadeřnice už přes 20 let...některým dlouhé vlasy vůbec nesluší.

hasara33
26. kvě 2024

Dlouhé a samozřejmě upravené, ale VŽDYCKY dlouhé!! 😉

ninive211
26. kvě 2024

Záleží hlavně na tvaru obličeje a kvalitě s typu vlasů, vyloženě krátký účes (mikádo po bradu kratší) bych na silnější postavu a kulatý obličej nedoporučovala. Za ně krátký sestřih sluší málokomu a je třeba ho pravidelně udržovat, stříhat co měsíc, aby to "nějak" vypadalo.

urtica
27. kvě 2024

@ninive211 Chtěla jsem napsat to samé - spíš záleží na typu obličeje a kvalitě vlasů. Jinak já mám zrovna kamarádku, která je při těle a krátké vlasy jí sluší víc než když měla delší...

urtica
27. kvě 2024

@lenkalubina Ano, mám to tak u sebe. Mám úzký obličej a výrazný nos, vlasy nic moc kvalita. Pokud si nechám narůst dlouhé, tak to ty nedostatky akorát zvýrazní. V kratších (mikádo - po ramena) proti tomu víc vyniknou oči, rysy to zjemní.

izz76
27. kvě 2024

@lenkalubina Možná těm co mají hodně málo vlasů.. Jinak me osobně se krátké účesy na ženách vůbec nelibi, hlavně když mají vystrihany krk. Kolegové v práci když debatuji o ženách, také preferuji delší vlasy.

j83
27. kvě 2024

Záleží spíš na tvaru obličeje, vyber si dobré kadeřnictví a poradí ti. Kratší vlasy se musejí víc upravovat a častěji střihat, tak si rozmysli, jestli se tím chceš zabývat, nebo ti vyhovuje scvaknout gumičkou a běžet. Hodně záleží i na tom, aby ses v tom cítila dobře. Když ti někdo poradí krátké a ty víš, že někde v hlouby duše chceš mít dlouhé, nebudeš spokojená, ani kdyby to byl nejvhodnější účes na světě.

hojda
27. kvě 2024

asi záleží i na kvalitě a hustotě vlasů vlasů, některé delší vlasy nedrží tvar. Tvar obličeje j taky důležitý. Koukni na fcb nebo instragram Studia Marteena, dělá užasné proměny a ještě to vždy vysvětluje, proč zvolila to a to. Třeba tam najdeš inspiraci.

vall85
27. kvě 2024

Záleží na obličeji, tvaru hlavy, krku,... nedá se říct přesněji.

kleio
27. kvě 2024

Přijde mi, že je důležité, aby měl ten účes nějaký objem - pak lépe vyváží tu postavu, takže za mě úplně krátké ne. Objem může mít ale i upravené mikádo. Dlouhé vlasy v ulízlém culíku taky moc nepomůžou...

upuska
27. kvě 2024

Podle mě záleží na tvaru obličeje, délce krku..a pak na střihu.. můžou být dlouhé všechny stejně nebo kolem obličeje sestříhané a to je pak taky jiné.. kamarádka 165cm a někdy váha i přes 100g. A rozhodně ji sedí víc délka max na ramena..když je měla delší, tak ji to celou jakoby zkrátilo, jak kdyby neměla krk..