Holky, zkouším ještě jednou. Ráda bych si poslechla, jaké kalhoty na ven se Vám osvědčily, že vypadají opravdu dobře a slušivě, není tam milion rušivých kapes, neoperou se a vydrží. Moc děkuji.
@lvicek2000 No, já právě nemyslím vysokohorskou turistiku 🙂 Spíše to, že se s dětmi vypravíš na výlet do přírody. Ale spousta oblečení, které vídám, mi přijde překombinovaná...
@2veverka tak na to bych je použila taky, jsou lehoucky a elasticky, takže pohodlný.
@lvicek2000 Tak bezva. A jsou kvalitní a dělají pěknou postavu? Já si všímám, že dnes se outdoorové kalhoty nosí už i na procházky po městě, což dříve nebývalo...
@2veverka 😄Já ti nevím, já je mám proste do přírody a na hory na túry, do města bych v nich asi nesla, ale kvalitní mi přijdou.
Já mám Alpine pro, Hannah, Mammut a všechny záleží na střihu v kombinaci s postavou. Je to jako u všeho - když mas padnoucí, postavu dělají dobrou..
Jestli to je jenom na procházky do přírody. Tak bych volila nějakou levnější značku. Typu Hannah, Alpine Pro, popř. Decathlon. Ve sportisimu mají pěkný výběr, za slušné peníze. A co se tyče střihu. To se těžko odhaduje. Každému sedí něco jiného. 🤷🏻♀️
Taky mám northfinder a spokojenost🙂 vypadaj fakt pekne a žádný kycoviny okolo👌🏻
Super, holky. Námětů je dost, děkuji všem.
@2veverka co myslíš outdoorovymi kalhotami? Jako fakt třeba na turistiku a treky? Já mám nejoblíbenější značku warmpeace.