Dámská pokrývka hlavy. Máte tip?

lobella
14. bře 2024

Ahoj. Mate nekdo tipy na damskou pokryvku hlavy, respektive hlavne s ksiltem? Velmi dobre se opaluji. Bohuzel posledni 3 roky se mi delaji tmave mapy na cele, kam slunko pari nejvic. Pouzivam 2xdenne SPF 50+, na noc sera proti pigmentovym skrvnam, ale je to dobre jen pres zimu, kdy nosim cepici. Uz ted mi to zase vyleza. Jsem nekolik hodin denne venku na slunicku. Shanim neco s ksiltem, ale aby se to dalo vzit i k satum a bylo elegantnejsi,ale ne zase kloubouk. Jsme na vesnici, vetsinu dne stravim na hristi aktivni.

lv
14. bře 2024

Kšiltovka, je sportovnějšímu outfitu

krisstina93
14. bře 2024

Ksiltovky no, jsou různé tvary a styly. Dcera má třeba takovou elegantní, ze je bavlněná a vzadu jak je na klasické takové to plastove zapínání má zapínání na masli :D nebo můžeš nosit jenom ksilt, pokud ti jde o stínění obličeje a ne vyloženě cepici. To sem viděla u jedné maminky na hřišti, měla k tomu vycesane vlasy v takovém lezernim drdolu a taky to vypadalo moc dobre 🙂

mandala
14. bře 2024

Promiň, vmáčknu sem nevyžádanou radu... Mě kosmetička řekla, že zvýšený pigment může způsobovat přetížení jater, ať se zaměřím na to, ale vyzkoušeno zatím nemám...

lobella
autor
14. bře 2024

@mandala jatra by mela byt v poradku, pravidelne mi delaji krevni testy kvuli srdci a jsou dost podrobne, jinak me se to zacalo objevovat u druheho tehotenstvi a uz to zustalo, ted cekam treti, porod zase v lete a uz ted mi celo tmavne a delaji se mapy🙄

lobella
autor
14. bře 2024

@krisstina93 mne prave ty jenom s ksiltem pripadaji jak kdyz jsem utekla z tenisu, v klasicke ksiltovce se mi zase dost poti hlava a jeste jsem nenarazila na nejakou slabou, ktera dobre dycha