Ahoj. Mate nekdo tipy na damskou pokryvku hlavy, respektive hlavne s ksiltem? Velmi dobre se opaluji. Bohuzel posledni 3 roky se mi delaji tmave mapy na cele, kam slunko pari nejvic. Pouzivam 2xdenne SPF 50+, na noc sera proti pigmentovym skrvnam, ale je to dobre jen pres zimu, kdy nosim cepici. Uz ted mi to zase vyleza. Jsem nekolik hodin denne venku na slunicku. Shanim neco s ksiltem, ale aby se to dalo vzit i k satum a bylo elegantnejsi,ale ne zase kloubouk. Jsme na vesnici, vetsinu dne stravim na hristi aktivni.
Ksiltovky no, jsou různé tvary a styly. Dcera má třeba takovou elegantní, ze je bavlněná a vzadu jak je na klasické takové to plastove zapínání má zapínání na masli :D nebo můžeš nosit jenom ksilt, pokud ti jde o stínění obličeje a ne vyloženě cepici. To sem viděla u jedné maminky na hřišti, měla k tomu vycesane vlasy v takovém lezernim drdolu a taky to vypadalo moc dobre 🙂
Promiň, vmáčknu sem nevyžádanou radu... Mě kosmetička řekla, že zvýšený pigment může způsobovat přetížení jater, ať se zaměřím na to, ale vyzkoušeno zatím nemám...
@krisstina93 mne prave ty jenom s ksiltem pripadaji jak kdyz jsem utekla z tenisu, v klasicke ksiltovce se mi zase dost poti hlava a jeste jsem nenarazila na nejakou slabou, ktera dobre dycha
Kšiltovka, je sportovnějšímu outfitu