Holky prosím pomoc, čím se dá vydrhnout z kůže barva na vlasy? Manžel mě barvil, a protože mu byly rukavice malé, barvil bez nich. Takže má celé ruce fialové 🤣
@camelinka To já taky z obličeje, ale asi jak to má fakt hodně tak to nefunguje. Nefunguje odličovač, odlakovač, na netu jsem našla smíchat sodu s jarem, taky nic 🤔 A neomlouvej se my se taky můžem potrhat smíchy, teda hlavně já 😂
@klokanka31 Aha, krucis, tak to nevim🤔😌...ale jako pri te predstave, se tu lamu smichy 🙈😂 a rozhodne to chce fotku, si myslim 🤔
@camelinka Radši ne 🤣
@klokanka31 Fakt ne? 😥
@camelinka 😂😂😂😂😂😂 by mě manžel zaškrtil 🤣🤣🤣🤣🤣
@klokanka31 No dobre noo 🤔🤔🤔😜
Zkus desinfekci, mě na ruce zabrala🙂
Vlhčáky vyčistí všechno, ne?
@treasurka Myslíš vlhčený ubrousky?😮
@klokanka31 Jojo, mně vyčistili zaschlou lihovku ze stolu...
@treasurka To jsme ještě nezkusili 🙂
@klokanka31 Tak jestli zkusíte, dej vědět, jak to dopadlo, to by mě fakt zajímalo =)
@treasurka Až si dohraje na počítači tak to zkusíme a dám vědět
@treasurka Ani ťuk, a ještě si o mně teď manžel myslí že jsem magor, mu dávat ubrousky když to má zažraný v kůži 😂
@klokanka31 Á, tak škoda =)
@klokanka31 fialová je cajk,horší je modro černá 😂 hold bude muset pár dní počkat a být za exota,než to zmizí 🤣
@amazonkajanik No ona to je barva černomodrá, ale na rukou to vypadá jako fialová 😂
@camelinka Tak něco pro zasmání...ale už mu to teda bledne
@klokanka31 já to ještě dostávám dolu alpou, ale myslím že jste zkusili už těžší kalibr...
@klokanka31 Řešila jsem minulý týden stejný problém a pomohla tekutá solvina profi.
@klokanka31 citronovou šťávou
@klokanka31 😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈😅😅😅😅😁😁😁😁😋😋😋😋😀😀😀 dekuju za hezci rano, asi si krupnu smichy do trikotu 😂
@klokanka31 ježíš 🤣 no tak to potrvá, než to sleze. Ale zkusit můžete, jestli je poblíž nějaká kadeřnice, dojít k ní. Ony mívají různé prostředky, kterými se to dá aspoň zesvetlit 😉
A poučení pro manžela ...na tuhle barvu , rukavice i na smývání 😊
@klokanka31
Redidlo?
@klokanka31 ach jo 😂😂😂 a co zkusit solvinu? Takové to pískové mýdlo?
Je fajn že jsem vás pobavila 😂 on se furt chodil mýt, takže dneska už to má jen jako by měl slabě zamazané ruce. Horší jsou ty modré nehty 🤣
@zelenaesmolda To taky navrhoval, ale jelikož je kuřák, tak se toho bojím, aby mu ještě ruce neblafly 🤣
@anet_98 To taky nepomohlo 😊
@amazonkajanik No nevím, on říká že už žádné příště nebude 🤣
@klokanka31 promin 😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈 ...nicmene, ja kdyz mam mazance na ksichte, sundavam to odlicovacim tonikem