Bunda 3XL. Jako vážně? 🙄

30. pro 2023

Sháním dva dny bundu a začínám z toho být fakt zoufalá... Po přeměření přes prsa jsem zjistila, že moje velikost odpovídá velikosti 3xl?! Jako hlava mi to nebere a žádná bunda evidentně nebude😂😂😂😂. Proč?? Nejsem kdoví jak tlustá, proto to nechápu. Jsem normální holka, krev a mléko... Ano mám prsa C. Ale sakra jinak jsem úplně normální. Před dvěma měsíci jsem porodila, kojim... Říkám si bundu co mám nosím už 4roky, je potrhaná a chtěla bych něco hezkého. Tu co mám je L. Po změření a zjištění, že pomalu nikde na netu nic neseženu jsme nevěděla zda mám brečet či opravdu všechno je sítě na ploché ženy 😂?!
Každý den potkávám ženy co jsou 2x takové jako já a jsou hezký oblečené. A já si chci jednou něco koupit a zjistím že velikost odpovídá velikosti slona, nebo to vůbec nemají či skladové zásoby nula nula prd. Fakt jsem v údivu.... Úplně mě přešlo kdoví co kupovat

22hanah
30. pro 2023

Zkus teď po svátcích New Yorker, poslední dva roky jsem si tam koupila parádní teplou dlouhou bundu, v lednu už určitě budou mít slevy a hlavně já mám taky prsa a nejsem extra hubená a vejdu se do 38, takže tam ve velikostech určitě mají rezervu a moje ségra a mamka hodně berou z Bon prix.

alpakovo
30. pro 2023

Pokud se dostaneš do obchodu,tak já uspěla ve sportisimu. Taky mám větší prsa,ale bunda mi stačila jen XL 🤭 Jinak mám těhotenský kabát z Bonprixu, má šňůrky na regulaci šířky,což sem taky velmi ocenila

merope
30. pro 2023

Já mám asi 5xl a dají se koupit i hezké bundy. Prostě se nedívej na počet x, ale na to, jaký to má střih. A to měření platí vždy pro konkrétního výrobce.

veroniquecz
30. pro 2023

To nemůžeš takhle brát, každé číslování je jiné. Já mám někde XL a pak se vejdu i do S. Většinou tedy M-L. Nejen výrobce, ale i kus od kusu někdy. Po porodu jsem nosila, takže to vyřešily moje bundy se vsadkou. A navíc dva měsíce po porodu, postava se ti mění… neřeš počet x, vyber si co ti sedne. Za par měsíců už bídě postava zase jinaci. Třeba u mě měsíc po porodu versus rok po porodu dělal 15 kilo 🙈

nnnadja
30. pro 2023

Mamca je fest a vcera si koupila dve hezke bundy v sinsay-obe velikost 44

gruyerre
30. pro 2023

A kolik máš teda přes prsa? To je nějaký divný, já mam Fka, nějaká pohublá nejsem a nosím bundu 42. Nekoukáš na bundy pro Asijatky na nějakých těch pochybných eshopech?

lucifux
30. pro 2023

Po posledním porodu jsem měla vážila 68kg , velikost L, prsa C. Říkala jsem si, jak jsem strašně tlustá... Nějakou dobu jsem to neřešila. Zrovna nedávno, necelé 2 roky od porodu, jsem si stoupla na váhu. Mám 61kg, velikost M a prsa B. Takže tomu dej čas, klidně si kup volnější a postavu můžeš řešit až přestaneš kojit.

candat
30. pro 2023

Každý obchod to má jinak. Někde vlezu do xl a někde mám 3xl. Neřeším. Zajdi do obchodu a zkoušej. Já mám zase největší problém stehna. Abych měla kalhoty dobré přes stehna, tak bych podle některých výrobců musela mít aspoň 185 výšku, jak jsou dlouhé nohavice. Ještě, že rifle vždy seženu v "cáčku"

lauriak
30. pro 2023

Ja mam prsia Dcka a nosim hlavne velkost M (ale mam aj S aj L - zalezi od znacky) A podla mna sa netreba riadit podla tabuliek na internete ale radsej zbehnut do obchodu a vyskusat ako ti to bude sedet. Rovnaka velkost moze mat rozne rozmery 🤷🏼‍♀️

aedoss
30. pro 2023

Chce to zkouset, jak pisi holky, kazdy obchod to ma jinak. Ja mam taky velka prsa. Zrovna u bundy mi to jako problem nikdy neprislo, ale treba u kosil nebo halenek je to des. Kdyz to zapnu pres prsa, tak zbytek na me prilis visi. U bundy se to asi ztrati. Momentalne mam druhou bundu z Decathlonu a velikost L, prsa 102 obvod. 🤷

klokanka31
30. pro 2023

Určitě zkus sportisimo 😊

goovana
1. led 2024

Obejit obchody a zkoušet..určitě něco seženeš
Moje mamka je taky krev a mliko velikost podprsenky má G a nosí 3xl kupuje v bonprix něco má ze sportisima a jinak kupuje v F&F

izz76
1. led 2024

Tak obejdi obchody a vyzkoušej. Já mám opačný problém, pripada mi, ze i když je bunda S vypadá jak obří spacák. Dnešní móda oversize mě úplně nevyhovuje.