Chodíte/děláte si někdo brazilskou depilaci? Já jsem začala před pár měsíci. 14 dní je to super, kůže hladká. Ale pak to čekání až chloupky vyrostou je šílený. Používám cukrovou pastu, takže min 14 dní to roste. Držím se představy, že chloupky porostou míň a míň. Jakou máte zkušenost?
A bolí to?😀
@natysnovec já nejsem cíťa, takže to jde. Na prvních pár jsem byla u kosmetičky a říkala, že jí tam klientky i brečej. Ale vrátí se. 😅 jako 14 dní bez chloupku je fakt super. Hlavně třeba na dovolený. Jen pak vydržet to dorůstání, to je vopruz.
Chodila jsem na cukr v těhotenství, tam je to daný hormony a rostly mrchy furt. Investovala jsem do laseru a efekt je úžasný, lituju, že jsem nešla o deset let dřív
@sinicka chodím do mediestetik v teplicích, v ústí to bylo o polovinu levnejší. Většinou je cena nějaká kombinace fixní ceny a počtu impulzů. Jsem opravdu hodně tmavá, měla jsem celkem dost hodně tmavých chlůpů. Začínala jsem 2016-17, tehdy stála depilace “od pasu dolů” - brazilka, třísla, stehna, lýtka okolo 5000 jedno sezení. Hned po prvních byl fakt markantní úbytek, po třech jsem měla lýtka prakticky holá, stehna potřebovaly trochu víc. Pak jsem otěhotněla, hormony mi zase trochu udělaly bordel v klíně, ale teď chodím s periodicitou 1-2x do roka na ten zbytek klínu. Blbý je, že teď už mám občas už některe chlupy šedivé a to ten laser nechytne. Teď se vždycky vejdu do 2000.
To musíš být chlupatá 🤣hele a dělá se po tom vyrážka
@pavicka to asi neumím říct. Ty nohy jsem ošetřovala tak 5x (lýtka a i ne, stehna jo). To těch pěti jsem měl klín už dost dobrý, ale v těhotenství jsem fakt příšerně zarostla. Takže jak píšu, od porodu (skoro pět let) chodím jednou dvakrát do roka. Ale těch 50000 v tom mám, ty nohy jsou prostě velká plocha a hodně impulzů. Nicméně za mě to za ta peníze stálo.
Já jsem uplně svetlá blondýna a chlupy mi ani nejdou vidět, chodila jsem na laser naprosto bez efektu.. takže ze mě jen vytáhli prachy.. super 🤬🤬
Rostou méně, hlavně jsou měkčí a tenčí.