Bolí tetování na předloktí?

kyioko
17. kvě 2024

Ahoj.
Rozhodla jsem se, ze si ke svym narozeninam necham udelat tetovani na spodni strane predlokti. Jen cca stredni znameni byka. Je mi jedno jak intenzivni ta bolest je, rohodla jsem se a neco uz vydrzim, ale zajima me to. Co vam ta bolest pripominala a zazitky.. 😊😁

chybadel
17. kvě 2024

@kyioko dá se to vydržet ale kousek tetování mi zasahuje ze zhora na dlaň a tam jsem myslela, ze ten lístek oželím 😂😫 jinak záleží někoho to spis bolí na kosti, někoho měkkém musíš zkusit a uvidíš 😂

kyioko
autor
17. kvě 2024

@chybadel ja spis myslela tady tohle misto 😊😁 je to moje prvni, tak jsem zvedava. Ty to mas hezke, ale tam dole bych to nedala. 😁

sanyy22
17. kvě 2024

@kyioko mám celé předloktí, a nejvíce to bolelo u zápěstí.

radi51cka
17. kvě 2024

Z této druhé strany jak ukazuješ, to rozhodně bolí víc než shora. 😀 Tam je totiž pokožka mnohem jemnější, tenčí, čili skutečně je to víc cítit. Ale člověk vydrží všechno 😀 Pro krásu se trpí, že ano 😀

kyioko
autor
17. kvě 2024

@sanyy22 a tam jak mam oznaceno? 😁

chybadel
17. kvě 2024

@kyioko aha tam mám taky a za mě to bylo docela v pohodě, ale někdo ti muže říct opak opravdu záleží na člověku a prahu bolesti 😂🤪

kyioko
autor
17. kvě 2024

@chybadel jasny no, to chapu. Ja uz vydrzela celkem dost. Nejde se uplne zeptat na bolest. 😁

martulka88
17. kvě 2024

@kyioko Já mám tři tetování - noha u kotníku, na "hrbu" na krku a u zápěstí. Ze začáku bolelo každé místo, ale pak si na to tělo zvyklo a dobrý. Tatérka mi tehdy říkala, že nejhorší místa jsou, kde je cítit kost. A taky místo, kde je kůže tenčí. Já to tetování na ruce mám z té tvé spodní strany a bylo to v pohodě. Ale je to spíše o tvém prahu bolestivosti.

junetule
17. kvě 2024

@kyioko mam mensi presne tam a rozhodne to bolelo mene, nez na nartu na noze. Spis jen neprijemne a zdlouhave, nez, aby to bolelo.

krisstina93
17. kvě 2024

Mě to nebolelo, asi nejmíň bolestivé místo na tele :D občas to stipalo, nebo brnelo, ale nic co by se nedalo vydržet. Za mě je nejhorší tetovat do kosti nebo svalu, ale ani jedno zespod na předloktí není :D

petulapal
17. kvě 2024

Mám na tom místě co chceš a mě to tedy nebolelo. Ale každý je jinak citlivý.

me_druhe_ja
17. kvě 2024

Já mám jen jedno tetování přesně na tom místě, co chceš, a nijak extra to nebolelo. 🙂 nejhorší jsou prej zebra 😀

kakba
17. kvě 2024

@me_druhe_ja zebra z boku lambada, pater jsem myslela, ze chcipnu😀

sonaxoxo
17. kvě 2024

Mám na místě, které chceš ty a za mě bolest žádná..🤫

kyioko
autor
18. kvě 2024

@sonaxoxo uz mam po a uplne na pohodu 🙂 ale mam takovy pocit, ze to nebude posledni tetovani 😂

leymea
18. kvě 2024

@kyioko zrovna jsem Ti chtela napsat, ze tam to je na pohodu 😂😂

natysnovec
18. kvě 2024

@kyioko Ne nebolelo 🙂

sonaxoxo
18. kvě 2024

@kyioko gratuluji..🤣..taky mě to po prvním chytlo, tak nakonec mám 4 ale malé tetování s tím, že už končim...ať zase nejsem omalovánka..🙈

krisstina93
19. kvě 2024

@kyioko Jo je to jak zavyslost :D já sem si taky delala na předloktí první a říkala sem si, ze budu mít jen jedno :D teď mám v procesu druhé, to budu dneska dodelavat a mám vymyšlené už minimálně 3 další 🤣 ale už jenom malé, zas nechci byt pocmarana od hlavy k pate :D