Ahojky, na jak dlouho chodíte s prcka¨ma ven? Malému je skoro měsíc a chodím obden tak na 15 - 20 min. A po procházce mimčo vyndaváte s kočáru s korbičkou ve které leží nebo ve fusaku? Vždycky když ho vyndavám tak se začne probouzet a málokdy pak vydrží dospávat doma 😨
chodili sme denne na zhruba 4hodiny dve rano dve odpoledne
my teda chodili hned, bylo okolo 0 a šli jsme poprvé když jí byl týden na 20 minut, každý den jsme to protahovali, takže za týden klidne na hodinu -3 hodiny, když se začala vrtět, šli jsme dom. Ze začátku jsem jí svlíkala, ted uz jen čepičku, vyndám z fusaku do postýlky a rozepnu kombinezu...
My teda taky chodili od malička tak na hodinu až dvě hodiny. Jelikož dýl bez papání nevydržela. Teď už je to lepší a klíďo na dvě a půl hodiny.. Když přijdeme dom tak většinou je vzhůru. A když ne, tak musím dát kočárek do kočárkárny, takže jí tím zbudím 🙄 . Jak psala ina.b tak mimča můžou jít ven max. do -5 stupňů...
ahoj, ja chodila prvni mesic tak na hodku denne, vic jsem nestihala a ze zacatku to stacilo i me fyzicce. Ted uz chodim tak na 2 hodky, ale porad nestiham 2x denne :(. Jinak kocarek musim nechat v prizemi, takze Emu opatrne prendam v komore do autosedacky, odnesu nahoru, opatrne dam na postel a jen rozepnu kombinezu, sudam jednoduche casti jako cepicku, rukavicky apod a necham dospat, coz je tak cca pul hodky, vic nevydrzi. Jo a taky chodim do -5 stupnu
ja sem chodila pac sem se nudila sama a navic furt mela prdy takze v kocarku spala jak zabita navic sem nadherne zhubla timto chozenim mimcu to urcite nevadi kdyz nemrzne a nerve.jinak sem mela takokocar do vytahuzdrncat schody do patra pac vytah zastavuje v mezipatre 😠 a malou sem nechala v kocare dokud spala jen trochu odkryla nebo okno otevrela zalezi na obdobi jinak taky kdyz sem s ni pohla vzbudila se takze u nas nehejbat! 😀
My chodili jako novorozený tak kolem půl hodinky a postupně natahovali. 😉 A když příjdem domu a malej ještě spinká, tak mu sundam čepičku a rukavičky, rozepnu pytel a spinkáme dál 🙂
Holky a kam chodíte když bydlíte na vesnici(malé) a pak je jen silnice do dalších vesnic?Po silnici? 😒 Protože po vesnici bysme to měli objetý za půl hodinky 🙂 Nestačí jen dokud nejde mimi nosit ho dát spinkat na terasu?Dík
Kdybych bydlela na vesnici tak je na terase nebo na zahradě,když se mi nechce s malým ven dávám ho na balkon(mám tam starý kočár),hlavně že je venku 😉
já jen jestli jsou ty procházky přes týden nutností..taky s i myslím že pokud je venku naterase nebo ho někam vezu, dýchá stejný vzduch.
Ahoj, tak my jsme ze začátku chodili tak na hodinku denně, byli docela mrazy a teď chodíme 2x denně tak na 1,5h. Záleží na počasí. Malej mně totiž doma jen tak neusne, jen když vytuhne v kočárku po procházce. Pak ho dám buď ven na terasu nabo do chodby a otevřu tam okno. Kdybych ho totiž začala nějak moc svlíkat, tak se hned vzbudí.. 🙂
klidně může být na terase, já malýho taky vystrčím ven - teda pokud je hnusně a nedá se nikam jít. jinak chodím tak hoďku a půl
my jsme začali chodit hned po příchodu z porodnice, ze začátku na 15-20 min, od třetího dne na hodinu a teď po šestinedělí jsem s ním klíďo venku i 3 hodiny v kuse.
Když se malá narodila, tak mi sestřička řekla, ať s ní chodim tak na 1 až 2 hodinky denně, pokud není velký mráz (max. - 5°C). Když se vrátíme domu a ještě spinká, tak ji nechám v korbičce, ale rozepnu pytel, sundám botičky, čepičku, rukavičky a nechám ji tam spinkat jen ve svetříku a kalhotech 😉