ahoj chtěla jsem se zeptat.Ma někdo radu jak odnaučit 10 měsíčni mimi dávat vše do pusi ☹
Je to hruza malá co najde to sní 😝 a už si nevím rady je to strašnýho hlídani 😕 Nevim jak to odnaučit 😒
Přesně tak je to normální,u nás taky co najde dá do pusy. Je to přirozená součást vývoje,tak proč v tom dítěti bránit.
Jestli se ti teď zdá těžký uhlídat 10 měsíční dítě, tak počkej, až bude chodit 😀 .
Prostě nesmí být v její blízkosti věci, co by mohla spolknout, jinak nevidím důvod, proč ji nenechat si to všechno ozkoušet, je to opravdu úplně normální a přirozené.
😀 😀
delaji to vsechny 🙂
A omlouvam se za toho blazna.. nejak me ta otazka sokovala... 🙂 😉
Tak tak, to bude ještě trvat dost dlouho, než přestane všechno strkat do pusy 🙂)))
Naši to taky dělají dodnes (naštěstí už v mnohem menší míře) - ale občas mě fakt omývá, protože už mi strčili do pusy i vajgl sebraný na zemi 😝 😠 Uhlídat dva najednou je fakt masakr 😲
Tak ta naše je v ochutnávání všeho jednička.Písek jí ve velkým,hlínou taky nepohrdne.To prostě k dětem patří.Hlavně aby nesnědli něco špatnýho,třeba bobule a tak.Někdy je to o nervy,jen se otočím a už něco papká. 😀 😀
Tak nám táhne na dva roky a stále něco musí mít v pusině. Vše co má po ruce.
Přítel mu začíná říkat čuně, marně mu vysvětluji že je to normální, ale on se osočuje, že už je na to velký a děti v jeho věku skoro nic nestrkají do pusy. 😒
😀 😀 😀 si blázen? Malý to dělá do dneška.. neznám nikoho kdo by to v tomhle věku odnaučoval!!! Je to uplně normální...
Tvoje starší dítě to snad nedělalo??