Vibrační lehátko, máte zkušenost?

lucievitackova
26. črc 2017

Ahoj maminy,
chci se zeptat,jake mate zkusenosti s vibracnimi lehatky/sedatky a ktere byste doporucily 😊

yelowangel
26. črc 2017

Měli jsme Fisher Price a bylo fajn. Ale znovu bych do toho nešla. Nejdřív je miminko na to moc malinký tak se tam nedává aby si neničilo záda, pak už v tom nechce být protože se točí a kouká. Na konec jsme ho využívali jako židličku když jsme neměli polohovací.

lucievitackova
autor
26. črc 2017

@yelowangel
Dekuju za prispevek,ja porad zvazuju,jestli ho kupovat nebo ne...

dc2015
26. črc 2017

Já měla lehátko s automatickým houpáním. Za mě super. Dávala jsem tam syna minimálně, ale uklidňovalo ho to, takže za mě dobrá investice. A dokud neseděl, používala jsem na krmení.

linee
26. črc 2017

@lucievitackova ja jsem za nej rada.Pomahalo na prdiky a na zklidneni a pozdeji pro zacatky krmeni.Ale asi bych pockala,zda ti na nej nekdo neprispeje a nebo staci zanovni.Pokud ho nebudes mit,da se prezit,ale pokud mas moznost a nebo finance,klidne jdi do nej.Ale nekde jsem videla vibracni jidelni zidly,pouvazovala bych spise nad nim,dele bys vyuzila.

misa357
26. črc 2017

Máme tohle https://detska-lehatka.heureka.cz/tiny-love-3v1... a díkynebesům za něj!!!!! Když by hořelo, tak po všech živých tvorech, bych jako první vynesla lehátko.

kerol2016
27. črc 2017

Ahoj, my měli comfort Harmony od BS , využila jsem hodně mezi 3-6 měsícem pak už v tom nevydržela,začala se hodně brzo přetáčet ,plazit a stoupat . Ale předtím super ty vibrace na uklidnění nebo že na mě viděla v kuchyni při vaření ,později na první příkrmy. Dopoledne si v něm dala i svých 20 minut spánku,ale byla v něm max.2 hodiny denně. Kup na bazaru použité na pár měsíců a pak ho prodej dál 😁