Ahoj holky, byla jsem na kontrole se synem, a dr. nás poslala na neurologii, s tím, že syn má větší hlavičku. obvod má 47 cm. Jinak syn je celý velky, váží 9.6 kg, a měří 72 cm. Má tady někdo podobnou zkušenost? Celkem jsem se vystrašila. Jinak malý je šikovny, od 4,5 měsíce se přetáčí, a už se snaží i plazit. Děkuji…
Ahoj, měla jsem to stejně jako ty🙂 Podobnou váhu i míry. Hlava byla v pořádku a už se vlastně moc do roka nezvětšila. A obvodní lékař to nijak nekomentoval. V roce měl Tobiáš 50 cm a teď ve 4,5 letech má 52 cm. Také jsem byla vystrašená, ale nic se nedělo. Mladší syn měl přesný opak v 6m asi 45 a v roce 47 cm🙂
Ahoj, druhá dcera měla v 6 měsících obvod hlavy 45,5 cm, váhu 8700 gr. A délku 67 cm. Nikam nás doktorka nehnala. Taky asi záleží jak velkou mel hlavu pri narození a jestli roste "rovnoměrně.
Děkuji za reakce...
🙂 pro jistotu tam zajdete neni treba se bat, lepsi pro jistotu a pro nic nez neco podcenit.... Dcera mela na 6m 9700g 74cm a hlavu 43,5 . Syn 10 120g 76cm a hlavu 45 ...Nikam nas teda nikdo nehnal...