Ve 14 měsících odmítá umělé mlíčko

mrsnikola
15. bře 2016

Ahoj konikovky, kdy vase ditka prestaly chtit mlicko? Mame ted obdobi, kdy moje mala prestava chtit UM. Davam jen rano - slabsi verzi, protoze pak cca za hodinku miva svacinku, a pak vecer pred spanim. Driv nechtela jen rano, tak zacala snidat s nami. Ale ted nechce ani na noc. Vypije tak pul lahve a hotovo. Nemyslim si, ze uz je cas vysadit UM, ale treba se pletu. Dekuju za prispevky ;)

vopi001
15. bře 2016

náš malý se sám rozhodl v roce, že mlíko neee. Konzultovala jsem to s doktorkou, nic nenamítala. Jen mu do stravy zařadit sýr a jogurt, mléčné kaše. Malému jsou 2 a půl roku a je to zdravé batole. Nic mu nechybí. 🙂

prcccek
15. bře 2016

U nás stejné jako u @vopi001 😎

mrsnikola
autor
16. bře 2016

Super, moc moc vam dekuju holky 😊

nonnni
16. bře 2016

mam tri deti a nejdele mi pily UM do roka. Jedna jen do deseti mesicu. Pokud ji rozmanitou stravu, tak se neni ceho bat. Naopak.

ewuleta
20. bře 2016

Já moc s umělou stravou nemám zkušenosti, dceru jsem kojila do 3let a syna do roka a půl, kojila bych i déle ale pak jsem začala mít problémy se zádáma,jelikož jsem kojila oba naráz 😀 každopádně si myslím že mléko je pro dítě důležité tak do roka,a pokud ho nechce tak bych nenutila.Děti taky od roka jedly normálně,prso chtěly jen když usínaly;)mám ještě malého brášku stejně starého jako syna a ten je pro změnu od roka naučenej před spaním na krupicovou kaši;)