Ahoj, chtěla jsem se zeptat... Necháváte/či jste nechávaly své děti chodit ven v dětském kostýmu? Naše dcera (4r) je teď Elsa z Ledového království 😂 a občas se stane, že chce jít ven v kostýmovych šatech. Což pak vede k řevu, protože nechci aby tak šla. Ale říkám si, že možná to takový problém ani není.. jak to máte vy
Nechávali. Jen jsem brala náhradní oblečení, když ji to přestalo bavit. Akorát teď jak je vedro, tak bych se bála, že se v té umelotine osype.
Nechavam je byt, starsi uz je 10 let a s laskou vpominam na dny kdy pozadavek na to aby byla “stastna” spocival jen v tom jit ven oblecena jako princezna…
Podle počasí. Když jsem věděla ze se v tom zapari tak ne, jinak bych to neřešila a vzala něco na prevleceni
Vůbec neřeším. Syn občas jde v hasičském obleku včetně helmy a hasičáku na zádech. Ale jak bylo psáno, v batohu mám normální oblečení jako rezervu. To samé, když si třeba vybere něco, co není adekvátní ročnímu období (kulicha v létě atd.).
@pipi_puncocha syn chodil prvni rok do skolky obcas v sukni "jako segra"🤣. Kostymy by mi vadilym pokud by byly neprakticke, hlavne aby se v tom holka neprerazila. Lezeni po stromech v dlouhych satech taky nic moc. Ale ona to nenosila.
Nechávám.
Naposledy měla dcera v Kauflandu pouze korunku na hlavě, ale chodí ven i v princeznovských šatech.
Bez diskuze z mé strany, pokud aspoň trochu odpovídá počasí a možnostem pohybu.
Jako bezdětná jsem to viděla v nějakém samozřejmě americkém filmu. No jasně, těch keců kolem 😂 Dcera s tím nikdy nepřišla, prostě je to jen na nějakou akci, ani doma je nenosí. Ale kdyby chtěla a odpovídalo by počasí i zvolená aktivita (ne na hřiště, ne lézt po stromech), tak bych nechala.
Do školy nebo do divadla bych je v tom nepustila, ale jinak to neřeším, ať si jdou klidně v kostýmu.
Když by to nebyl kostým třeba za tisícovku a výše, tak by mi to bylo jedno.
Naše chodí furt v Elsa kostýmu. Ale třeba jenom do drogerie naproti, s třiděným odpadem naproti nebo pro čínu za rohem. Vždy jdou obě, 4 a 2 letá. A starší vždycky: Mami, to se lidi budou divit. 😆 Sranda s nima.
Jo, chodi mi tak obcas i do skolky.. Jednoduse z toho duvodu, ze kdyz jsem ji to chtela zakazat a zeptala se proc ne, tak jsem ten duvod vlastne nemohla sama vymyslet :D Resim kdyz je horko a mam obavu, ze v te umelotine dostane vyrazku nebo kdyz si to rousa po zemi, jinak necht si dela co chce.
Já bych nechala...naše si takhle jednou koupila růžový křídla ke kostýmu, a chtěla v nich jít k babičce. No tak jsem ji nechala, ještě jí lidi říkali na chodníku jak jí to sluší 😃
Ano nechávala jsem, samozřejmě s ohledem na pocasi a pohodlnost převleku vzhledem k tomu kam se šlo.. Vzpomínám jak dcera měla období sukně za každého pocasi a bobovala v tylove sukni navlečene na kombineze 😃 Kde jsou ty časy,teď ji bude 10 a musí mít croptop a krátké kraťásky 😃
My šly s pětiletou dcerou jednou venčit psa, ona kostým Šípkové Růženky. A u kolemjdoucích to sklidilo velký a pozitivní ohlas a ona se dmula pýchou, jak si pěkně vybrala. ♥️
Takže nechávám, pokud je to vhodné. I do obchodu bych ji v tom pustila.
Neřešila bych, sama jdu taky do obchodu/ drogerie v kostýmu když to situace vyžaduje. Dřív běžně v plné polní i MHDčkem, na fb to mělo velký úspěch. 😀
Syn měl období ( cca rok ), kdy nosil všude i do školky kostým Supermana. Nevadilo mi to, ale když si v zimě nechtěl obléci bundu, protože by kostým nebyl vidět, tak to jsem řešila. Těch slz a vzteklých scén…. Kolikrát jsem měla chuť ten kostým hodit do popelnice. Díkybohu už máme toto období za sebou.
Coz v kostymu syn chodi obcas v potapecskych brylich
Ne nevadí mi to 😅 Ale syn se nijak extra nepřevléká, to třeba jen když je období karnevalů. Synovec 5let se převléká za princeznu a tančí si v sukni, má to ale povovené jen doma...
Ano, ničemu to přece nevadí. Uvědomuju si u staršího - prvorozeného, že občas jsem něco zakázala či řekla ne a pak mi došlo - čemu to jako vadí? Proč být úzkoprsá, že?
Ne. A nenechávala bych. Od toho je masopust
Záleží kam by jsme šli a na jak dlouho 😂