Holky, prosim o vase zkusenosti s rustem deti. Maly se narodil s 50cm a 3500g, nyni v necelych 5 mesicich má 8 kg a 68cm, je plne kojen...bude dal takhle raketove rust? Jak to bylo u vas?
Ufff, diky, já se uz lekla, ze takhle hrozne poroste stale...
@mruk tak samozrejme muze, to asi neovlivnime. Ale nemyslim si...ono se to po tom roce celkem ustali a pak jde pomalu. Do roka uz pravdepodobne tolik taky nenabere, zalezi, jak mu bude chutnat, nas zrovna jidlu moc neholduje, radsi ty svoje milovany prsinka 😂
Až začne chodit,tak už tolik přibírat nebude,protože spoustu energie vydá. Moje dcera má ve 3 letech 13 kg.😉
Syn v 6m 9200kg. V roce 11,5kg a ve 3letech 15kg. Takze se to normálně srovnalo.
My jsme byli v úterý na kontrolu ve 4 měsících a malý má 68 cm a 8450 g. Taky mimo tabulky, ale doktorka řekla že to není ještě žádný extrém. Kojený byl jen 3 týdny, takže je na UM a s příkrmy začínat ještě nemám pokud nechci aby v roce vážil 15 kg 😁
malý při propouštění z porodky 2,5kg a 46 cm, teď ve 4 měsících 7kg a 63 cm 🙂
Nase mala pri nar.3450g a 50cm a nyni na pulrocni prohlídce 8850g a 67cm.🙂 Neresim,doktorka taky ne,jsem rada uz z toho dovudu ,ze potom staci hnusna viroza a dite ma půl kg dole.A podle nasi prvni dcerky vim,ze za chvili uz tolik pribirat nebude🙂 .
Syn zdvojnásobil porodní váhu 3110 už ve 3 měsících, to měl 6380g. V půlroce 7800 a na 8m prohlídce 8700g. Takže jeho raketový růst se zastavil, počítám, že na 10m prohlídce bude mít teď max 9,5kg.
Naše malá porodní 3210 g, 48 cm, teď 6,5 měsíce 8?8 kg, 70 cm. Doktorka na to nic neříkala, takže si myslím, že to pěkně vyběhá. Tlustá není, jen pěkná 😉
Porodní 3,7 kg, v půl roce skoro 10 kg, v roce asi 12 kg, ted ve 2,5 letech 14 kg. Neboj, určitě se to zbrzdí. Já se taky nejdříve děsila co to je za cvalíka, a ted zpětně jsem moc ráda, že jsem nemusela řešit nějaké nepřibývání apod a doufám, že u druhého to bude stejné. 🙂
Dcerka porodni vaha 3,450 a 50cm nyni 13mesicu a 12kg,79cm. 🙂
jak začne bejt aktivnější tak se to zpomalí. a počkej až začne chodit. a lítat . já měla syna cvaldu a teď je rachytak 😁
.
@mruk syn 3500g, 51cm, v sesti mesicich 8300gr, aktualne 18mes a 11,5kg 😃