Uspávání. Máte tip na nějakou knihu?

4. zář 2024

Ahojte, nemáte někdo nějaký tip na knihu jako je třeba " každé dítě může dobře spát"? Tato už není dostupna. Mám 3M chlapečka a ten usne jen v nositku na mě za různých stylů houpani z čeho se mi projevil zánět šlach a mě nohy jsou odepsane. Bohužel neusne nikde jinde a jen řve i v hojdavaku. Musím ho nějak šetrně preucit na postel. U prsu taky neusne. Nebo jestli jste musela provést některá tak brzy taky takovou změnu, jak na to? Děkuji

nelly_strokova
4. zář 2024

Co zkusit konzultaci u spánkových poradců, např Wellbabing?

autor
4. zář 2024

@nelly_strokova co jsem koukala tak chcou za 45 minut šílený peníze 🤦‍♀️

nelly_strokova
4. zář 2024

Chápu, já je jen sleduji na instagramu, více jsem neřešila. Tak snad někdo poradí nějakou knížku. 🙂

erika2
5. zář 2024

S láskou o dětském spánku

normalnimatka
8. zář 2024

Prosimtě, hlavně nečti Každé dítě může dobře spát!!! Natož Estiwilla.... Obojí popisuje vyplakávací metody - přestože ta první na obálce tvrdí, že ne... ve skutečnosti to nazvali "metoda kontrolovaného pláče", ale je to totéž... necháváš dítě brečet, a chodíš za ním mu v amoku říct, že je všecko v pořádku, a čekáš, až to vzdá....to fakt ne...

pročti spíš web prosimspinkej.cz - myslim, že maj možná i nějakej ebook volně ke stažení, a spíš si půjč knihu https://www.databazeknih.cz/knihy/s-laskou-o-de... a taky existuje kniha v pdf Spánkové masáže

dětskej spánek je těžký téma... ono může bejt tisíc a jeden důvod, co miminku vadí... je o tom prostě vydržet a zkoušet, zkoušet, zkoušet... a jedna mantra, co jsem si ve chvílích zouaflosti opakovala, a zpětně potvrzuju její velkou pravdu - všechno přejde... je to jen období. tak to prostě u těch dětí je. a letí to stejně šíleně. za chvíli budeš třeba nedejbůh řešit zuby a a nechtění příkrmů a já nevim co všecko. vim, že je to náročný, to nevyspání a tak...ale prostě...věř, že bude líp, a přeju, abys přišla na to, co mu vadí...