Tříletý zlobič

18. led 2021

Ahoj,holky,synovi byly tři roky v září a začal chodit do školky. Zezacatku vše ok,nechtěl ani domu,to se postupem času zlomilo a ted už se tam tedy tesi,ale chce chodit domu po obědě,což mi nevadí,jsem na rizikovem těhotenství. Ale co se z nej stalo za ten půlrok ve školce za divocaka,to snad není mozne. Dříve byl takový zaprdek,bal se deti,to se vše změnilo a ted je to takový “”vůdce smečky “,co tak mám možnost pozorovat,pořad lita,křičí,děla blbosti,hyperaktiv proste 🙂 deti miluje,ale je rad,když jsou věci po jeho. Neustale diskutuje o všem.
Začaly ho ted bavit celovečerní pohádky. Ale ať vyberu jakoukoliv,vždy si pak hraje na záporné postavy. Ze snehurky je to královna nebo Brumla. Z hleda se Nemo si hraje na potápěče,který Nema unesl. Z lviho krále zase na toho zlého lva. Nevim,proč..🙈jinak je to velmi chytrý a šikovný chlapecek. Jen tím jak je divoký bych rekla tedy,tak chodí ze školky,ze jeho kamarád už s nim kamaradit nechce..nebo když jsme byli s kamarády venku,tak se držel s chlapeckem za ruku a behali spolu a dělali blbosti,ale syn by to dělal pořad a tomu chlapeckovi už se to nelibilo,tak pak raději šel za ruku s maminkou.
Manžel byl prý také takový neposeda a zlobic. Já jsem spis klidný introvert,který se ovšem stresuje každou blbinou,tak tuhle povahu a chování svého syna nějak zatím neumím vstřebat :-/

lentilkah
18. led 2021

Z toho co popisujes mi to neprijde takova hruza. Nas triletak by ted taky vecne bojoval, hraje si jak se pere dinosaur s autem atd. Vsude je ho plno, zkousi co mu projde. Ale co, je to kluk a lepsi, nez aby byl otloukanek.
Je to jen obdobi, on se uklidni, az pobere vic rozumu.

evilin
18. led 2021

To mi připomnělo dcerku. Má 5let, Také je hodně panovačná, z filmů má ráda záporné postavy, nesnáší pohádky o princeznách (ano, vyloženě nesnese 😄). A miluje kostýmy. Ale jak je starší pobírá více rozumu, tak je to čím dál lepší. Ve 3letech to bylo podobné,jako u vás. Nebojíte. 🙂

mamikry
19. led 2021

Mam doma dva a oba jsou bojovnici. Jsou to holt mali chlapi 😉. Kladasove je nebavi, nejradsi maji akci a banceni. Dulezite je, ze to delaji jen ve hre a ne normalne, nikoho nebiji. Myslim, ze to k tomu veku patri. Tri roky jsou navic obdobi vzdoru, takze hadani a diskuze mame taky na dennim poradku. U starsiho to prechazi az ted, a to mu bude sest, takze bych byla zatim v klidu.