Maminky, máte nějaké ověřenou značku koupacího trička a čepice s UV filtrem? Budu letos kupovat toto oblečení poprvé a na internetu jsem našla věci v rozmezí 100 - 800 Kč. Mám tři děti (čtvrté na cestě), tak bych potřebovala koupit něco, co trochu vydrží, protože po sobě budou dědit a finančně mě to nezrujnovalo. Také by mě zajímalo, jak to je s šířkou takového oblečení, resp. jak moc se roztáhne a jestli je v něm může být dětem horko? Mám hodně hubené děti (po tatínkovi) a máme často problém sehnat trička, kalhoty apod., aby to sedělo. Navíc bych potřebovala, aby daná značka měla velikost 86 - 122 alespoň ve stejné barvě. Děkuji za odpovědi 🙂
My máme čapku z Decathlonu chtěla jsem k vodě něco lehkého, co stíní i krk, mají tam i oblečky, ale to mi přijde v čr zbytečné, kdybychom jeli k moři, tak to zvážím
Můj nejstarší syn je hodně bledý a snadno se spálí, má to po mě, nemůžu na sluníčko bez betakarotenu a silné vrstvy opalovacího krému. Čekala jsem než bude trochu straší, abych věděla, co z toho bude, ale každý rok je to horší a zvlášť teď v těch vedrech. Dcera je po tatínkovi a tento problém nemá, ale nejmladší syn už také začíná a přijde mi zbytečné schovávat je celý den ve stínu a neustále rešit spáleniny od sluníčka, když by mohli normálně běhat venku.
@tomikjoejoe a normální oblečení jim teda nestačí, rozumím tomu správně? Nebo jen do bazénu?
@janicka_tkanicka u bazénu, na normální nošení je to v pořádku
Tady se s dovolením zaháčkuju, UV oblečení mě zajímá, jestli to není nějaký marketingový tah. Zatím ještě nepřišel čas to řešit a tak nechápu, proč nestačí normální oblečení, v čem je to UV lepší.