Ahoj maminky a tatinci, chci se zeptat, jestli nemate nekdo zkusenost s treninkovym budikem pro dite? Uvazuji nad jeho porizenim, ale je to dot penez a tak by me nejdriv zajimaly nejake Vase zkusenosti-od jakeho veku jste davali, jaky budik, jak jste/nejste spokojeni. Poradite mi prosim? 🙂
@malenka3 Dcera ma 20 mesicu.. Jak ted zacalo byt rano brzy svetlo, tak zacala driv vstavat. Kdyz k ni dojdu tak ji jeste obcas presvedcim, aby jeste spala, ale rikam si, jestli by se treba s oveckou nenaucila si sama jeste lehnout a spat dal..🙈😊Prave by me zajimala zkusenost id nekoho, kdo to ma/mel 😊
@zuzam2 tak to good luck, neumím si představit, že bych takhle starý dítě donutila ležet v posteli, když vstane 😀 na tohle jediný, co pomáhá maličko, je zatemnit místnost, aby se to denní světlo nedostávalo brzo. No, počkám schválně, jestli má někdo zkušenosti, ale za ty prachy je to fakt darda 🙈
@malenka3 zatemnovaci zavesy prave uz mame🙈 souhlasím, ze je to hodne penez, ale kdyz za ni dojdu, reknu, ze jeste je brzy a jeste budeme spinkat, dam ji plysacka, tak nekdy to funguje, lehne si a jeste usne 🤷♀️ ono by asi ani tak nevadilo, ze driv vstava, ale ona to pak dohani pres den, je videt, ze je unavena a pak dlouho spi odpoledne a zas se ji pak nechce spat vecer.. Tak mam strach, aby si nejak neotocila rezim.. 🤷♀️
@zuzam2 nebylo by lepší jí naučit spát po obědě, když chce tak brzy vstávat? Mám zkušenosti se synem i když spí v úplně tmavé místnosti, občas v 5-6 hodin je vzhůru, většínou po chvíli ještě do devíti padne, jde znovu spát tak po dvanácté a potom jde až v osm večer a spí mi krásně až do rána.
@zuzam2
tak ji usekni odpoledni spanek,ja malou budim kdyz usne pozde,nenecham ji spat dyl jak do pul treti protoze jinak je vecer coromoro
Maminky dekuji za rady, nechci se ale dostat k diskuzi o spanku, zajimaji me jen zkusenosti s tim treninkovym budikem🤷♀️
@zuzam2 Mame budik od Zazu medveda. Na spani nema zadny vliv. Spis na nem detem nastavuji cas, kdy se jde spat, nebo kdy se nekam odchazi, aby mely predstavu o case. Ale na to vam staci i obycejny. Uvidime, az se starsi zacne ucit cas, jak zafunguje. Ale znovu bych ho nekupovala.
@zuzam2 U nás to fungovalo. Použili jsme slaboučkou lampičku a časovácí zásuvku. Odstranilo to celonoční buzení "kdy už bude ráno a můžeme k Vám" Ale tedy v 6ti letech ;)
My mame ovecku Zazu a tvrdim ze to je vynalez storocia 😄 dcera aj ked vstane skor tak lezi v posteli kym ovecka neotvori oci a nezasvieti na zeleno 😄 ale teda dostala to na 3. narodeniny, myslim ze rok a pol stare dieta to nezvladne
Moc dekuji! 🙂
Kdyby se k tehle diskuzi nekdy nekdo vracel, tak chci napsat, ze jsme Ovecku Zazu nakonec dceri poridili, kdyz mela neco malo pres 2 roky a naucila se s ni fungovat perfektně.. Prestala v noci odchazet z postylky, proste se prekuli a spi dal. Ovecku si zamilovala, odmita i odpoledne spat, dokud nespi i ovecka. Za me teda naprosto skvela vec, ktera nam hodne pomohla a za ty penize fakt stala 😊👍
Páni 🤦♀️ koukám na to,na tu cenu, pak na stáří tvého dítěte, co si od toho slibuješ?
Já čtyřleté koupila budík, který chtěla, a vstává na něj do školky.