Téměř 3leťák kaká pouze do plínky

lenkaluk
11. srp 2017

Mile maminky, chtela bych se zeptat, mozna mate stejnou zkusenost, mozna poradite....Moje kamaradka ma holcicku, letos v rijnu ji budou 3 roky. Tato holcicka si rika na curani, to je bez problemu. Ale kakani probiha pouze a jen tak, ze rekne, ze chce kakat, je nutne ji dat plinku, ona si nekam zaleze a tam se do te plinky vykaka.... kamaradka nevi, jak ji to odnaucit. Mely byste napad, co s tim? Diky za reakce vsem.

lenkaluk
autor
13. srp 2017

@annasmyckova diky moc

pavelo
13. srp 2017

Jeste pred par mesici jsme meli to same. 3 ji bylo v kvetnu. Odnaucila se to, kdyz maminka musela byt par dni v nemocnici a ja byl s detmi. Nedal jsem ji plinu cely den a porad se ptal, jestli chce na nocnik. Druhy den uz to vzdala (v noci plinu mela, ale je potreba rano hned sebrat a posadit) a proste ji nic jineho nezbylo, nez ten nocnik. Ale stale to neni 100% Musi se to porad hlidat a byt v tom nekompromisni. Je to drina v tomto veku (jejim, i mem)

zizala7
16. kvě 2019

Jednoduše tu plenu nedat, jít s ní na záchod, ať se vykaká tam. U nás to bylo podobné, na čurání nebyl problém, to pochopil během jediného dopoledne, ani nebyly moc nehody, ty fakt minimálně. Ale na kakání si počkal na plenu na spaní a pustil to tam. Takže jsme pak chodili s křikem do koupelny, až jsem říkala, že tak velkého kluka už nebudu umývat, a´t si v tom zůstane. Vždy sliboval, pak vždy pustil, až pak najednou mu to došlo samo. Taky pomohlo, že ho tatínek začal brát do auta, za odměnu (úplatky fungují vždy a v každém věku). Ve 3 letech už by to mohlo jít bez plen. Ale z dětských center vím, že tohle je častější problém. Držím palce