Syn neumí pást. Nebude opožděný ve všem, ne?

ladymarionne
1. črc 2009

Ahoj holky, malému jsou 4,5 měsíce a neumí moc pást 😅 Ale je to moje vina, páč neustále kojím po 2 hodinách, hodně blinkal, tak jsem ho na bříško dávala málo 😠 . Měl mírnou predilekci doprava, takže nám dr. dala doporučení na rehabilitace, s tím, že měli místo až za dlouho, takže jsme mezitím absolvovali ještě jednu prohlídku (4měsíční) kde nám dr. řekla, že predilekce se srovnala, že sice nepase ještě úplně správně, ale že se hodně zlepšil atd. Ale že na tu rehabilitaci máme jít,ať se na něj podívají. Rehabilitačka malého dala na břicho, hned mi řekla jak je zaostalý 😨 😢 On se totiž na bříšku udrží, ale musím mu tam ty ručičky vrazit správně dopředu.. Podle mé dr. se to srovná, podle rehabilitačky je všechno špatně 😒 je zpomalnej, měl to dávno umět atd.atd.atd.. Přitom jinak je šikovný, otáčí se i na bok, hraje si s hračkama, směje se hlasitě, pozná mě i manžela, akorát to pasení nemáme vychytaný, ale když je teď na bříšku skoro pořád, tak se zlepšuje. Máme 5x denně cvičit, na balonu (velkým) a na overbalu a různé cviky - obracení na bok atd..
Jenom mě hrozně mrzí, že rehabilitačka mě tak vyděsila, teď nevím co si myslet, dr. mě uklidnila, že je stále v pásmu normy, sice širším, ale je. Já už měla strach že má snad DMO nebo něco 😲 ☹ Holt je línější... Alew snad to neznamená, že bude opožděný ve všem,ne???

ladybird391
2. črc 2009

Ahojky, já mám sice dvojčata a u nich je to trochu jinak, ale predilekci měli oba. Přitom kluk byl odmala velmi šikovný na pohyb, dneska už pochoduje po postýlce a ten na tom byl hůř. Teď je na tom hůř holčička, ta se jen plazí a to jí stačí. Takže odmala chodíme preventivně na rehabku, my teda na Vojtovku a jsem ráda, že je tam vždycky zkontrolují a řeknou, co a jak a naše dětská dr. naopak chce, abychom tam pravidelně chodili, i když jí vždycky tvrdím, jak už děti všechno umí, protože jezdit tam je dost otrava 😖 . Určitě si nech se cvičením poradit, nic tím nezkazíš, naopak.Hodně štěstí a neboj, klučík všechno dožene a pak předežene 🙂 🙂 🙂