Ahoj,
Už jsem vážně bezradná, už to vypadalo, že vše zvládneme. Furt mě Dr říkala, že je předčasně narozený a měl problémy, že to zvládne dohnat.
Dohnal to říkal si na záchod, ale teď?
V září má jít do školky, a chová se spíš jak pejsek. Na záchod když ho neposadím, tak do něj nic neudělá. Na nočník už nechce chodit , že je velký kluk.
Ale dneska už jsem zoufalá 2nehody. Jak čůrání ají kakání.
A nejhorší je , že jemu to nevadí, že je smradlavý, že prostě se stala nehoda.
Už jsem dost zoufalá a nevím jestli ho v září můžu pustit do školky
Zkoušela si ho nechat úplně bez pleny a bez kalhot?
Syn bude mit ted v zari 4, do skolky sel v necelych 3. Cely rok chodil do skolky, cely rok neni s curanim uplne stoprocentni, spis je to o tom, ze si curne do kalhot a pak bezi, takze bezne je pocurany.. Ve skolce od zacatku skoro bez problemu, za cely rok se pocural mozna 4x. Ucitelky je posilaji pravidelne na zachod, pred svacinou, pred obedem, nez jdou ven, pred spanim, po spani. Proste porad. Na vylety jeli dva a to az ke konci roku tedka, kdy vedely, co od deti cekat. Netlacila bych, nenadavala, jen porad vysvetlovala, ono jim to musi v te hlavicce prepnout (nekdy to trva az do 4 a pul let) . Tlak vytvari protitlak, a to nechcete, to pak je bojkot jeste vetsi a hlavne uz schvalne. Tak drzim palce. Do zari casu dost, muze se to zmenit ze dne na den.
Připojím se do diskuse, syn jde taky v září do školky (resp už chodí, ale do soukromé, v září jde do státní), 3 roky bude mít v listopadu. zkoušíme nočník od začátku června tak lehce , do té doby zájem neprojevil vůbec, pak dva dny rev že si nesedne, to se pak změnilo, ale přerušila nám to nemoc s vysokýma horeckama a následně průjmem, takže se vrátil na plinku. Teď teda zkoušíme druhý týden a posun tam je, naučil se zadržet větší množství, jen pak neodhadne že už musí a pustí to. Nebo si sedne na nočník, lekne se že čůrá a běží přes celý dům mi to hlásit, takže všechno pocurany. Takže u nás to není takové to "ze dne na den " , ale postupně se něco děje. Doufám že do září to vyladime aspoň do obrazu občasných nehod.
Zakladatelce - pokud už to zvladal, věřím že to je jen nějaká dočasná stávka a vrátí se k tomu, že už to uměl je známka že zralý je, tak neboj. Dva měsíce před nama, to dáme 😂 nervní a vzteklá jsem ale taky, abych byla upřímná...
@kloky1 Nas predcasne narozeny neni, za par dni ma 3 a v zari taky pujde do skolky. Poprve sedel na zachode asi dva tydny zpatky a po spani ma vzdycky plnou plinu. Nestresuju se tim, uklidnuje me, ze nikomu to jeste nezustalo a vsichni jsme se na ten zachod jednou naucili 🙂