Stravovací režim 15měsíčního syna

boskova_h
15. zář 2015

Dobrý den maminky, potřebovala bych poradit a znát váš názor.
Náš prcek (15m) se konečně trochu umoudřil a začal lépe spát v noci a přes den už jen jednou. Akorát nyní máme problém s tím, v kolik mu dávat jíst, protože už mi nepapá tolik jako dřív.
Náš jídelníček dříve: 6-6:30 MM, 8 kaše, 12-12:30 oběd, 16 přesnídávka, jogurt, 19 kaše a 20-20:30 MM. I dříve jsem svačinu dopoledne nedávala, protože mi pak vůbec nejedl oběd. Tehdy spával dvakrát tak po 1-1,5 hodině.
A nyní:6:30-7 MM, které mám ale v plánu brzy zrušit, v 8 chléb (ten teprve zkoušíme, nechceme moc kousat), 10:30 přesnídávka, ovoce, pak mi od 11 do cca 14 spinká, zkoušela jsem hned dát oběd a pak v 16-16:30 jogurt a v 19 kaši, ale tu už vůbec nejí. Tak nevím, jestli třeba s obědem chvíli nepočkat, zrušit svačinu a dát večeři o něco dříve, stejně pak ještě kojím.
Co myslíte? Děkuji za názory.

jaja01k
15. zář 2015

Přesně takhle se nám rozhodil režim, když syn začal spát jen jednou denně. Teď to máme tak, že je kolem 8h snídaně (kaše), 10-11h svačina (přesnídávka, jogurt, ovoce), ale někdy se stane, že nic nechce. Pak 11-14h spí a pak teprve obědvá. Pak většinou jdeme ven a to vyžaduje něco do ruky na mlsání, tak dostane kousek ovoce, ale větší svačinu už nedávám. 18-19h je večeře a pak kolem 20h ještě dostane trochu UM.