Mam dve deti, dceru 5 let a syna 2,5. Mladsi syn zatim spi s nama a dcera ma vlastni pokojik, ale resim jak to udelat az budeme chtit mladsiho dat do detskeho, jestli mu udelat vlastni anebo jim to predelat, aby meli spolu, kdyz jsou takhle mali. Dum mame velky, tak tu moznost mame. Prijde mi, ze dcera se do pokojiku rada nekdy schova a hraje si tam sama, nebo kdyz mame na navsteve kamaradku, tak se tam zavrou... Ale kdyz se ji zeptam jestli chce spinkat s braskou tak rika, ze ano... Tak nevim... Az budou starsi, tak jasne budou mit kazdy zvlast, ale resim ted to mezidobi.
My budeme delat v jednom pokoji spani a ve druhem uz ted mame hernu, tak ten zatim hernou zustane. Deti jsou od sebe neceleho 2,5 roku.
děti jsou od sebe 2,5roku, ale jsme v paneláku, takže mají společný pokoj a až v případě krize (doufám až v pubertě) jsem ochotná vzdát se ložnice. Mladší s náma v ložnici spala cca do 13 - 14 měsíců
Kluci mají každý svůj pokoj s tím, že mají mezi pokoji zasunovací dveře. Je to fajn. Večer si povídají a když se mají dost, tak zavřou.
Kdyby to takto nešlo, měli by ložnici a hernu.
Nechám je spolu. Čeká na to do konce roku a syn půjde k dceři do pokojíku. Samozřejmě, že v období puberty půjdou každý do svého. Jinak hernu jim dělat nebudu. Mají uděláno jednu velkou v obýváku a jinak stejně trávíme nejvíc času mimo domov.....
Mám stejně staré děti. Jeden pokoj mají jako hernu, druhý byl plánován jako jejich ložnice a že jim udělám každýmu svůj později, až budou chtít.
Ale zatím spí oba se mnou, takže z jejich plánované ložnice bude moje pracovna.
Mám holky stejně malé. Nejprve jsem jim zařídila pokoje zvlášť, což do roka mladší bylo fajn, protože nebudila starší. Ale pak nastal zlom, nechtěla spát sama, tak jsem stěhovala postel vedle. Teď mají spací pokoj a hernu. Každá si zaleze kam chce. Časem počítám, že budou chtít každá svůj.
švagrová to měla tak, že měli dva dětské pokoje, když byli malí, jeden sloužil jako společná dětská ložnice a druhý jako herna - s tím že bylo možné že si jeden hrál tam a jeden tam, když chtěli soukromí, ale v noci spali spolu. Když vyrostli do školního věku, pokojíky se předělali a každý měl svůj.