Školka od dvou let v Praze, poraďte nepředraženou

kikinka33
15. srp 2015

Dobrý den, mám dotaz, potřebovala bych dat dceru od 2let do školky, nemohli by jste mi prosím poradit nějakou ne predrazenou školku od dvou let? V Rámci Prahy.... Moc děkuji Kristýna

blahova_andrea
15. srp 2015

o předraženosti má asi každý jiné představy, možná by jsi mohla upřesnit částku, do jaké se potřebujete vejít 😉

lrg
15. srp 2015

Jsem z Modřan a u nás je skvělá školka i pro malé děti, paušál je 2500 měsíčně a 30Kč za každou hodinu, vč. jídla. Chodíme jen na dopoledne a vychází to asi na 3000,- Kč.

kikinka33
autor
15. srp 2015

To my jsme též z Prahy 4 ale Háje.... A potřebovala bych na celý den.... A mužů vědět jak se ta v Modřanech jmenuje....? Dekuji

lrg
15. srp 2015

@kikinka33 Je to MŠ Čiperka

kikinka33
autor
15. srp 2015

Děkuji....

kikinka33
autor
15. srp 2015

A proč je tam ten pausal? Co je to? To se přičítá k tomu? L

kikinka33
autor
15. srp 2015

@lrg A proč je tam ten pausal? Co je to? To se přičítá k tomu?

peggy722
15. srp 2015

Na Hájích je přímo tahle http://rcpilnevcelky.cz/skolka/, ale levný to není.

lamia
15. srp 2015

na Hajich je Tygrik,vede moc mila pani,dal je neco v Shulhoffove,nevim jmeno,ale znama tam mela syna od dvou.

lrg
15. srp 2015

@kikinka33 No je to myšleno asi proto, aby děti mohli chodit jak se to rodičům hodí, ale zároveň z toho ta školka měla nějaký profit samozřejmě. Takže 2500,- zaplatíš za celý měsíc a pak +30 kč za každou hodinu, co tam stráví. Takže když tam bude chodit každý den na 8 hodin, na měsíc to vychází na 7300,- vč. jídla.

blahova_andrea
15. srp 2015

@lrg takže ten paušál je vlastně za to, že mu tam jakoby drží to místo? 😉

lrg
15. srp 2015

@blahova_andrea Prostě měsíční základ za školku a choď si tam jak chceš. Mně to vyhovuje a chápu, že kdyby se platilo jen za ty odchozené hodiny, bylo by to spíš jako dětský koutek než školka a moc by nevydělali. A přesně, drželi by místo někomu, kdo by tam přišel třeba jen 2x do měsíce.