Dobrý den, mám dotaz, potřebovala bych dat dceru od 2let do školky, nemohli by jste mi prosím poradit nějakou ne predrazenou školku od dvou let? V Rámci Prahy.... Moc děkuji Kristýna
Jsem z Modřan a u nás je skvělá školka i pro malé děti, paušál je 2500 měsíčně a 30Kč za každou hodinu, vč. jídla. Chodíme jen na dopoledne a vychází to asi na 3000,- Kč.
To my jsme též z Prahy 4 ale Háje.... A potřebovala bych na celý den.... A mužů vědět jak se ta v Modřanech jmenuje....? Dekuji
Děkuji....
A proč je tam ten pausal? Co je to? To se přičítá k tomu? L
Na Hájích je přímo tahle http://rcpilnevcelky.cz/skolka/, ale levný to není.
na Hajich je Tygrik,vede moc mila pani,dal je neco v Shulhoffove,nevim jmeno,ale znama tam mela syna od dvou.
@kikinka33 No je to myšleno asi proto, aby děti mohli chodit jak se to rodičům hodí, ale zároveň z toho ta školka měla nějaký profit samozřejmě. Takže 2500,- zaplatíš za celý měsíc a pak +30 kč za každou hodinu, co tam stráví. Takže když tam bude chodit každý den na 8 hodin, na měsíc to vychází na 7300,- vč. jídla.
@lrg takže ten paušál je vlastně za to, že mu tam jakoby drží to místo? 😉
@blahova_andrea Prostě měsíční základ za školku a choď si tam jak chceš. Mně to vyhovuje a chápu, že kdyby se platilo jen za ty odchozené hodiny, bylo by to spíš jako dětský koutek než školka a moc by nevydělali. A přesně, drželi by místo někomu, kdo by tam přišel třeba jen 2x do měsíce.
o předraženosti má asi každý jiné představy, možná by jsi mohla upřesnit částku, do jaké se potřebujete vejít 😉