Prosim o rady a vase zkusenosti.dcera zacala brecet.kdyz ji hlidala teta v cekarne a ja sla k zubarce..doma nesmim na krok.hlida si me.kam jdes.stoji mi porad u nohy...driv bezproblemove dite...po obede usinala sama..ted jen mama.vecerni usinani mame odjakziva spolu...to beru v pohode...ted me nevidi za rohem v kuchyne a breci.kde jsem...zacalo to po pobytu v nemocnici a v nemoci...co delat co rici..mazlime se hodne..dekuji
Píšete - začalo to po pobytu v nemocnici a v nemoci. Předpokládám, že její pobyt v nemocnici a nemoc.
Byla jste v čekárně u zubaře - nemocniční prostředí - že by trauma? Dejte si 1+1 dohromady a máte řešení.. a nemusíte nic hledat a vynalézat
Ne. byla jsem s ni na pokoji...jen na wc jsem chodila sama.neb nebylo soucasti pokoje...ona to ale dela i doma...furt se pta..kde je mama-kdyz odejdu na wc z obyvaku.kde je i manzel...to nemocnicnim prostredim nebude.nestihla jsem napsat vsechny okolnosti...dnes jsem chtela jit nakoupit pecivo a ze ji ohlida prababa...byl rev jak blazen..byla ve svym pokoji...tak bylo pecivo az odpoledne no...
Dekuji za prispevky...do skolky pujde v zari...jeste nespala sama jinde nez doma.vsude jde se mnou...
Dekuji.homeopatika bych mohla vyzkouset...neb nam s nima dobre zkusenosti.co se tyka porodu a kojeni...ale ze i na strach je.me uprimne hned nenapadlo.Dnes jsem sla do obchodu...hlidala moje mamka.malej krik jen pri odchodu.po navratu jsem slysela smich a chtela s babou byt...rikala at si jdu do jineho pokoje...vecer usnula s tatem.jupiii...mam z toho radost...jak posilovat ledviny???vim jen ze pojidanim lustenin...skolka je az v zari...tak verum.ze do te doby to spolecne s laskou zvladneme..ze je to dalsi divne obdobi...taky se zacala bat jezibaby od te doby.co ji poradne vylekala v pohadkovem lese.certi ji vubec nevadi...kdyz jsem se ji zeptala.ceho se boji..rekla i jezibaby...
Kdr se daji sehnat bachovy esence..kolik to stoji...jinak driv byla v pohode...vudy jsem ji rekla dopredu.ze pujdu k doktorce.ze si bude hrat s babou..ci tatem.ci tetou...odchod byl bez problemovy...v kolektivu deti si hraje.utika.smeje se...kdyz odejdu jen na wc.zvedne se a jde za mnou...kdyz jsem v dohledu-je spokojena usmevava...i u te zubarky...jakmile me videla..konec place a uz se culila na sestricku...
@luluninka ma te rada...muze to byt i jen chvilkove obdobi kdy se musi ujistit ze jsi tady pro ni.....jsi jeji jistota.. Ja bych ji to doprala a i vysvetlovala dokola a dokola ze jsi v kuchyni a varis a ona si muze hrat nebo ti pomahat...ale ze si treba odbehnes jen k sousedce a ona pocka s babi - kraticky interval ktety se prodluzuje,ale zaroven ona pochipi ze se vzdy vratis....proste pomalu pozvolna a s laskou a bude to dobre.... 😉 a tyhle akce certi nebo jezibaby bych vynechala...hlavne certi nevodit domu,psychologove to nedoporucuji....na chodbu (pokud bydlite v panelaku) dal ne a nebo nejlip pred branku pokud mate domek.
Bude to dobre,neboj 😉
Prejde to, nebojte! Syn mi udelal mega scenu v necelych 3.letech,cekal s tatkou v cekarne a ja jsem sla na vstupni prohlidku do prace. Zval celou dobu, a za tyden nastupoval do skolky na cely den a zvladl to!