Maminky,
netusite, kde se da sehnat tento ruzovy usinacek? Ja ho kupovala asi pred rokem a pul v C&A a pak uz jsem ho tam nevidela a na netu take ne. Dcerce je 13 mesicu a je na nej dost fixovana...spinka s nim, kdyz place, tak ho vyzaduje na pomuchlani a uklidneni, vetsinu dne si ho taha s sebou (hraje si i s jinymi hrackami, ale nic se nevyrovna usinackovi). Coz je tedy dost neprakticke, jelikoz je rychle upatlany a kdyz ho potrebuju vyprat, tak leda kdyz mala usne. Zkouseli jsme ji dat i jine, podobne usinacky, ale ty odmita. Tudiz bych potrebovala sehnat identickeho dvojnika 🙂
U syna jsem tohle nezazila. Mate nebo mela jste nektera taky prcka takhle fixovaneho na mazlici hracku?
Diky a hezky den,
Petra
@cekypetra Dcera (21 měsíců) s sebou všude tahá malého plyšového medvěda zn. Steiff, je natahovaci a hraje melodii. Neusne bez něj, musí ho mít pořád při ruce. Pořád musím koukat a hlídat, že ho máme s sebou. Už jsme měli párkrát na male a málem jsme ho ztratili 😀 umím si představit ten horor.. úplně ti tedy rozumím. Nový stoji tisícovku, takže ho strezime jako oko v hlavě 😀🙈
Obávám se, že leda na bazaru. Tady mají, ale jem modrého, třeba by ho malá vzala na milost. https://www.vinted.cz/deti/plysaci/38863723-mod...
Malá má usínáčka doted, je jí 5,5. Pro jistotu jsem sehnala po bazarcich i nahradniho. Zkusila bych tedy bazárky.
Ahoj,taky myslím někde na bazaru.. hlavně aby byl už trošku použitý - ono myslím děti toho svýho stejně poznají. my usínáčka ztratili nedávno.. naštěstí jsem na bazaru našla hned jiného,ale stav úplně nový.. a než přišel,tak jsem dceři vymyslela pohádku,jak hezky cestuje..koupe se v moři a přijede "jako nový".. naštěstí to prošlo, ale koukala na něj zkraje dost nedůvěřivě..
Dekuji moc vsem. Na bazaru se mi podarilo sehnat totozneho, takze snad ufff