Růst vlásků u miminek

petroxy
23. srp 2016

Ahoj , možná se zeptam hloupe, ale nevíte někdo jak je to s vlaskama u mimi? Máme 4 týdny a přijde nám,ze nam na půl plešatí. Tím myslím,ze od zadu do půl hlavy vlásky má,ale od půlky hlavičky do předu ne. Tak se bojíme aby mu to nezůstalo. Nevite někdo jak to je?

verca38
23. srp 2016

Nejsem zadny expert,ale myslim,ze vetsine miminek prvni vlasky po porodu vypadaji 😉 nove narostou,to nemusite mit strach 😉 ale u kazdeho zacnou rust jindy 😉

lv
23. srp 2016

🙂 u většiny dětí (pokud se mimčo nenarodí přímo hodně vlasaté) ty jemné vlásky omyjou, slezou, vypadají..a pak rostou nové, silnější. Starší měla do roku a půl hlavu jak koleno, teď má neuvěřitelné háro 🙂 krásné, husté vlasy. Mladší vlásky měla, z části vypadaly, pak dorostly. Ve dvou měla vlasy skoro do pasu.

urtica
23. srp 2016

Jj, naše kolem 5. měsíce začla taky plešatět...teď má lokýnky po ramena....(17 m)

petroxy
autor
23. srp 2016

No uf... Takže asi můžeme být v klidu. Jsme se začali bát,aby neměl vlasy jen v zadu a od čela do půl hlavy nic. Tak snad v pohodě nooo...

konidana
23. srp 2016

@lv to vždycky nechápu.. ve 2 letech dlouhé vlasy. Ta naše měla do tří jen takové chmýří, které jsem do jejích 8 let zastřihovala a teď mě tedy ukecala , že chce "dlouhé" Tak jsem na to zvědavá.

ivatko0406
23. srp 2016

@petroxy klid 🙂. Syn se narodil s jemnymi tmavymi vlasky - pak mi vypadaly od cela po temeno a zustal mu jen takovy pruh vodorovne od jednoho ucha k druhemu. Vypadal smesne. Ale vzapeti zacal podrustat blondatymi vlasky. Cim je starsi, tim jich ma vic, jsou silnejsi a opet tmavnou. Jsou mu dva r.

ivatko0406
23. srp 2016

@petroxy jo a od deviti mesicu pravidelne strihame cca co sest sedm tydnu masinkou z takovych dvou a pul cm na 6mm. Jinak by to mel uz asi na zem. Kdyz to ma delsi, poti se mu hlava. Takhle je porad upraveny a nepoti se.

alboo
23. srp 2016

@petroxy mimina sou prevazne plešata vsechny. Nase byla pomerne vlasata, ale kolem 3-4 m zacala plesatet, ale pak ji zaco rust pomerne hodne vlasku. Opakovane sme strihali, jinak by ani nevidela 🙂 ted naposledy strihana po Vánocích v roce a 4m a ted ve dvou letech ma vlasů az moc a v pohode udelam culik nebo 2
Ale deti mych kamaradek sou třeba priplesly některých i ve 3letech.

verval
11. zář 2016

tak my teď máme 4 měsíce, něco málo na hlavičce máme a už jsem si myslela, že jí vlásky padat nebudou, ale jak to tady tak pročítám, tak to největší vypadávání teprve příjde :D

bylinka36
12. zář 2016

Naše kráska se narodila s tmavýma vláskama, které jí do konce šestinedělí skoro slezly a narostlo jí na hlavě takové chmýří a to ještě místy a až teď v desítí měsících jí to začíná podrůstat pořádnými silnými vlásky...

iccc
5. pro 2016

u nás se během dvou - tří měsíců komplet vyměnily černé vlásky za blond, ale chvíli to taky vypadalo, že budeme mít plešounka...no nevím, po kom to to kuře má :D