Roční holčička brečí, kdykoli se od ní hnu

michaela1891
6. pro 2017

Zdravím maminy máme doma roční holčičku která poslední dny pořád jen brečí kdykoli se od ni člověk hne a nevěnuje se jí od rána do večera. Je to o nervy mám jí pořád na rukách nebo v nositku na zádech ale to pokaždé taky nejde protože se po mě sápe i na tom záchodě a já doma dělám vše za jejího plného revu kdy se i vsteka a někdy i fackuje nebo bouchá pestickou. Že v tom nejsem sama a máte stejně zkušenosti jak dlouho to trvá asi 😊

robin92
6. pro 2017

Fackuje sebe nebo ostatni veci nebo lidi? Ublizuje si i jinak? Co treba zoubky? Treba ji to moc boli a nechce byt sama? A kdyz jsi s ni, tak je v pohode? Kdyby byla v pohode, tak ji zkus zapojit do toho co delas, treba vareni, dej ji misku do toho trochu cocky treba a nechej ji michat. 🙂

jijinka4
6. pro 2017

@michaela1891 Tohle mi syn začal taky kolem roku delat. Vztelal se vsude i v kočárku ve kterem je jinak ten nejhodnejsi chlapeček na světě a oslavu prvnich narozenin prorval skoro celou mohly se k němu priblizit akorát babičky a ja. A na zachod se taky za mnou dobyval. Trvalo to zhruba dva měsíce ale myslím, ze do tech tri let nas to vzteklé obdobi ještě parkrat potka. Přeji nam i vam hodne sil a pevné nervy😅

mirozka
6. pro 2017

Syn,necelých 11 měsíců se také začal vztekat.Nemůžu nic dělat,pořád na mě visí a spouzi se.Beru to jako takové období,které bude ještě několikrát.Když už mi prdnou nervy,nechám ho prostě vyvztekat.On za chvíli pochopí,že takto ne 🙂 Nyní je nejhorší jízda v autě! To je očistec 😀

swetlusska
6. pro 2017

jo, ten můj je taky takovej. Dožaduje se nošení, kojení, neustálý pozornosti, visí mi za nohu, v noci je furt vzhůru. Teď mi doktorka řekla, že je vzteklej a hyperaktivní a mě už asi ze všeho klepne.

rebe
6. pro 2017

To, co popisuješ, zní jako separační úzkost. Prochází si jí většina dětí někdy mezi 6. a 12. měsícem. Je projevem zdravého citového vývoje dítěte. Dítě v tomto období potřebuje být opakovaně ujišťováno o tvé bezvýhradné lásce. Pokud mu ji poskytneš, toto období rychle pomine a dítě se bude zdravě a spokojeně vyvíjet dál.
Laicky řečeno, aby dítě jednou mohlo mít zdravé citové vztahy, potřebuje se v raném dětství naučit přilnout k někomu bezvýhradnou láskou a cítit totéž přilnutí z druhé strany. Je jen přirozené, že tímto člověkem je matka. Znamená to, že je u vás vše v pořádku 🙂

chocolady
6. pro 2017

Taky mam ted doma vzteklouna, doufam, ze ho to brzo prejde. Nahani strach, jak se umi rozcilovat az se cely trepe - skrz prkotiny..:D

drakenn
6. pro 2017

Věnovat se a vydržet..

pavlapavlapavlapavla
6. pro 2017

U nas to trva uz pul roku. A mam to dvojnasobne - dvojcata. Vztekaji se vzdy a vsude a kvuli vsemu. Nejhodnejsi jsou se mnou doma sami. To jsou milionove 😃. Jinak kdyz je doma tatinek nebo dojde babicka, tak masakr. Podle me zkousi, co si muzou dovolit ....