Zdravím maminky 🙂 Kde jste kupovali nebo plánujete koupit první náušničky pro svoji dceru? Máme sice do prvního očkování čas, ale už se chci kouknout 🙂 Myslela jsem si, že bude mít po mě, ale nenašli jsme je :( Děkuji za odkazy...
koupila jsem na netu a vracely jsme pro špatne zapinani... pak stačilo prvni klenotnictví a naučničky krasně i lacinější z bílého zlata na prvni dobrou, zapinani uz rok naprosto v poradku předni zapinani. Doporučuji kamenný obchod a vybodnout se na e-shopy
Ja nechala male jednorazove a jsou nadherne-viz muj album 13ta fotka. Az bude vetsi vymenim. Jinak mam primo odtud ty co ji dam az bude vetsi.
https://www.cutie.cz/?gclid=Cj0KCQiAnOzSBRDGARI...
Ahoj, taky mame z kamenneho kramu a za 3 roky se jednou rozeply. Druha dcera bude mit 5m a mudra u nas dava nausnice v pul roce. Mam koupene klasicke, ale ted se rozhoduju, jestli necham nastrelit nebo propichnout...
cutie.cz 🙂 mame slony. Zlute zlato + zirkon
@medrin jo, jsou moc hezke. Jen sloni maji chobot nahoru a casto se zachytava... Ted uz je to jedno celkem,mala si knourne a ukaze. Ale kdyz to bylo cerstve po pichani, tak si chudera obcas poplakala. Takze priste uz bych asi volila jine. Jinak ale zapinani super a celkove s firmou vse ok.
Ja nechala dceri nastrelit koncem 4.mesice u odbirnice plastove kyticky. A pak jsme poridili taky od Cutie srdicka z bileho zlata s kaminky. To jsou klasicke detske mausnicky se zapinanim na bizuru.
Jinak nastreleni se nemuzu vynacjvalit,nekdo to sice nedoporucuje,ale byla jsem s ni u pani,ktera se tomu venuje snad deset let a vi co dela a nebyl nejmensi problem. Krasne se ji to zahojilo bez komplikaci,zarudnuzi,hnisani nebo otoku.
@medrin to je jasne,zatim mate cas. 😉 investice to neni nejmensi,byla jsem i v par “beznych” zlatnictvich a meli dost omezeny vyber a ceny tedy pekne vysoke. To si troufam rict,ze u Cutie je ten pomer kvalita/cena dost slusny a navic maji fakt obrovsky vyber. A jdou objednat online primo z jejich stranek.
Taky mame přes internet sperky.cz a spatna zkusenost. Mame zlate po mesici zacly cernat, mesic nez nam poslali nove a ty se zase odepinaji takze budu opet reklamovat. Zbytecny cas nez vyridi reklamace i penize za postovne. Priste volim jen kamenny obchod.
@tete20 děkuji... já právě koukala i na recenzi již zmiňovaného cutie a tam to trvá max. 2 dny a i při reklamaci vrací vynaložené poštovné.. např. při tom černání, oni ho vyčistí a už se to prý neobjeví.. no uvidíme jak dopadneme, jestli eshop, který zatím tedy vede cutie a nebo ten kamenný, kam jsem se ještě nedostala
Ahoj,nevim odkud jsi,ale my kupovali v Koline-zlatnictvi Vaněk.Super cena,ochotny personal,velky vyber.Maji i webove stranky 😊
@lucievitackova já jsem ze Starého Města Zlínský kraj... ale mrknu na webovky díky za typ 😉 Jinak co koukám, tak mají od Cutie ... jsou tam stejné 😀
@medrin je pravda,ze ja si jich vybrala vice a vahala jsem...moji mamce se podle fota libily nejmene,ze jsou pry takove titerne. Pak jsme je ale nahodou videly v klenotnictvi Presence,kde Cutie take maji a bylo jasno 😉 takze urcite je lepsi videt nazivo,ale realita se od fotek opravdu nelisi,alespon v pripade tech nasich. Naopak jsou snad jeste hezci 😉
Holky to jsou krásné náušničky a kdy jste je nechali nastřelit nebo je lepší propíchnout? Co bolí méně 🙂
@klartes ony se nazory dost ruzni. Dulezite je,aby to udelal odbornik. Kdyz vam je pichne nebo nastreli sestra v ordinaci za pet minut,tak to mozna muze byt ok,ale taky nemusi. Dokonce i nektera piercingiva studia se specializuji na deti. V Praze muzu doporucit na strileni pani Lenku Sperlovou (nastrelovani nausnic Bany) nebo salon Hell,kde pichaji.
Ahoj normálně ve zlatnictví. Když jsem je kupovala, tak jsem obešla město, a vybrala asi až v pátém. Měli všude, ale někde měli menší a někde větší výběr. Důležité je přední zapínání 🙂