První boty v 9 měsících?

kaimic
6. dub 2016

Chci se zeptat. Malej mi na konci 8m se začal stavět, a teď cerstve v 9m zkouší obcházet nábytek. Sem tam si stoupne i na špičky. Myslíte ,že mám koupit už první botičky? Myslím tím certifikované. Dr mi řekla je už můžu koupit,ale plno maminek mi říká,že ne. A že vůbec ne ty,ktete jsou pevné u kotníků.

lv
6. dub 2016

Ne, na boty je čas..až začne víc chodit, než lézt, sedět..teď víc času tráví s nožičkami jinde, než ve stoji..

radka8888
6. dub 2016

No moji dceri trvalo od obcházení nábytku k chůzi v prostoru asi dva tydny. A potom jsem s ní chtěla chodit na zahradu a to bez bot moc dobre neslo. Takže já bych se po botickach začala rozhlížet. Koupila jsem ji myslím od firmy fare takový backorky, žádnou španělskou botu 🙂)

kaimic
autor
6. dub 2016

Právě,ze více stojí. Leze už krásne a sedí také. Jak zjistil,ze se umí postavit tak to dělá do kola.

kaimic
autor
6. dub 2016

@radka8888 ano. Slyšela jsem,že Faře jsou dobré. Akorát malej má větší nárt. Tak snad se do nich dostane.

mandala
6. dub 2016

@kaimic Tak zrovna fare mě přijdou dost tvrdé, co jsem měla možnost vidět a vůbec mám pocit, že na takové opravdové boty je ještě malý. Já bych prozatím koupila nějaké capáčky, klidně i na ven. 😉

eldrag
6. dub 2016

ja nechala syna venku chodit ty prvni mesice v tlustych ponozkach, co se týká těch fare - za me nejhorší boty co jsme zkusili.

kaimic
autor
6. dub 2016

A co myslíte nějaké sandalky?

kami1984
6. dub 2016

Koupila bych max kozene capacky,super maji capiki

vrabcak0007
6. dub 2016

já koupila první botky až když se syn začal i sám pouštět a občas chvilku sám stál nebo sám udělal krůček dva - začátek 11m...v půlce dvanáctého měsíce už chodil úplně samostatně..do té doby na doma vůbec nic - my měli koberec, takže v pohodě a na studené lino u babičky jsme koupili capáčky a na ven jsme měli také jedny...pak jsme koupili Fare a spokojenost

jija
6. dub 2016

@kaimic jestli ještě není chůze hlavní druh pohybu je na boty brzo. jinak náš měl první boty v 9-ti měsících protože už právě normálně chodil. Má vysoký nárt a širokou nohu a vyhovují nám právě boty značky Fare nebo Pegres, jako první určitě kup capačky, jsou lehčí než klasické boty a já teda kupuju boty zásadně se šňůrkami, ale každému vyhovuje něco jiného

kaimic
autor
6. dub 2016

Všem děkuji za rady. Byla jsem teď v obchodě s certifikovanou obuvi mi pani také řekla,že zatím nepotřebuje. Ze až začne sám chodit,ze až se pustí tak potom ano.

alboo
6. dub 2016

@kaimic na obchody s certifikovanou obuvi bych se ne spoléhala, sama sem jich obesla nekolik. Temer vsechny boty.co tam maj sou tvrdý, ne ohebny, uzky a tezky. Na doma bos, nebo capacky - vyborny jsou dadoos, v suchu s nima muze i ven. Nase boty kupunu ve stylu barefoot a rozdíl je uz jen ve vaze boty. Zeazoo jsou skvely jako první boticky. Jinak botky az bude i pravdu vetsinou casu chodit

kaimic
autor
6. dub 2016

No páni v obchodě mi ukázala nějaké,které úplně ohla a podrážka nebyla tak tvrdá. Ale co to bylo za značku nepovím.

gnozka
7. dub 2016

Ptala jsem se nasi primárky na reha a rikala ze deti by meli mít backurky pokud uz se stavi a chodi kolem nábytku . Rikala ze se o tom hodne diskutuje . A ze je to tak ze na přirozeném povrchu jako tráva Písek a pod na boso protoze je to přirozené ale na dlazbach , plovouckach a kinech obuv . Aby noha hezky rostla .

gnozka
7. dub 2016

Mělo tam byt linech🙂)) ne kinech 🙂

verakos
7. dub 2016

Dobrý den, poradíte mi, prosím, kde koupit první botičky? Prodávají je ve všech obuvích nebo jsou jen specializované obchody? Konkrétně třeba botičky Barefoot. U nás na malém městě nic není... Děkuji.

formelina
7. dub 2016

My měli na prní krůčky papučky kotníkové, ale ne tvrdé..

alboo
8. dub 2016

@verakos zalezi odkud jste. V praze je třeba bf prodejna Naboso v Dejvicich. Jinak na fb je přímo skupina barefoot, kde je seznam prodejen. V brne je mam pocit Neobuto

kamiska
8. dub 2016

Kozene capacky - na ven, nebo tikki. Doma naboso, ponozka.