Ahoj holky, potřebuji se asi vypsat. Poslední rok mám úplně fobii z nemoci ani ne že já ale spíše strach o děti. Momentálně mě děsí krysi žloutenka (nebydlíme v zaplavove oblasti)ale na vesnici a okolo samé pole dnes jsem šla s dětmi na procházku a oba házeli kamínky do kaluzi a dcera má 2 roky jsi vytrela ty špinavé ruce do očí a já už mám zase černé myšlenky. Už jsem uvažovala i nad psychologem protože jsi uvědomuji že to není úplně v pořádku. A jsem neustále ve stresu což taky není určitě dobré. Máte některá třeba také takový strach?
Děkuji za komentáře
Souhlasím. Řeš to s psychoterapeutem. V tomhle žít musí být dost šílené nejen pro tebe, ale i pro tvé okolí, které bude řešit každé pšíknutí, aby tě nepoplašilo. ... A hodit se do sociální izolace fakt nechceš 😉 .
Jako člověk, který "musí" žít s někým, kdo se o své zdraví extrémně bojí, ti doporučuji obrátit se na psychoterapeuta, pokud ti na sobě i na rodině záleží...
Měla jsem a mívám....když přejde strach z jednoho, tak si hlava zvládne vytvořit nový strach z něčeho jiného. Najít psychoterapeuta nebo psychologa, pomůže to 🙂