Ahojte,
chci se optat, malickému je 10 týdnů, už skoro 11 a vždycky hrozně tlačí jako na velkou a pak si několikrát prdne, při tom tlačení dost ublinkává.... hlavně po jídle ho to trápí nejvíce. Nějaká rada?
Díky a přeji hezký den
Blanka
kapky espumizan...nebo nám zabrali nakonec bio gaia chce to vyzkoušet..
vyzkoušeli jsme toho opravdu hodně a pomohla až bio gaia.
@blanina12 ahoj, taky jsme si s tím užili asi tak do roka. Nepomáhalo nám nic, až nedávno jsem narazila na fenyklový olejíček a je super, pomáhá i mně🙂
u nás trochu pomáhalo natřásání v náručí a kapky baby calm, ale přešlo to hlavně časem...tak kolem 3 měsíců.
jedině nosit nosit a nosit
nám taky až bio gaia
Sab Simplex nejlepsi a taky ten fenyklovy cajik nebo kminovy 🙂
fenyklový čaj - já dávám do hmoždíře fenykl s troškou anýzu - a kapičky - Infacol. A jsme vpohodě 😎
@blanina12
za nás baby calm, před kazdym kojenim davam 5- 10 kapek, spis tech 5, malému to zatím staci a vždycky se pekne vyprdi i vykadi. znat je u první tak mam pokoj. Musim moc doporucit, bio gaia nam absolutne nepomohly. po fenyklovem caji maly akorát hodne prdi, ale to kadeni mu jde stejne ztezka.
blanina12 : Ahojky,mnozstvi uz si moc nepamatuju 🙂 ,ale davali jsme asi 2 lzice kminu na pul litra vody a varit.Cim je caj tmavsi tim je silnejsi.Male jsme ho udelali uz ve 2mesicich a v pohode.Prdiky ji chytli v noci a zrovna jsme doma nic jineho nemeli a pak jsme koupili ty kapky Sab simplex.Tak hlavne at vam to pomuze 🙂
Ahoj,u nás pomáhá espumisan nebo Laktobacílky baby.
Zkusila bych nějakou dobu po jídle cvičení nožičkama, masáže bříška, popř. fenyklový čajík a kapky na bolavé bříško nějaké....