Dobrý den, chci se zeptat, zda nevíte o popruzích pro kojence, které by mu usnadnilo chození a rodičům umožnilo se aspoň trochu narovnat...Zkoušíme s malým chodit, ale bojíme, se, aby ho z toho nebolely ručičky...Předem díky...
To jsou přesně ony
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=6783787
to jsou použité, nebo tyhle-
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=6792522
ty jsou nové, určitě je tu spousta na výběr 😉
madope, kup si v obchodě s kojeneckým zbožím kšíry do kočárku od canpol babies. Je to do kočáru + pro chodící dítě se tam přidává vodítko a můžete chodit. Nevím kolik to stálo, myslím něco kolem 100-150 kaček
A myslíte si že je to bezpečné??
Nevím, nikdy jsem to jako vodítko nepoužila. Potřebovali jsme kšíry do hlubokého kočárku, protože se v něm malá stavěla a nechtěla jsem, aby někde vystřelila
No jelikož už taky asi budeme brzy chodit, tak o tom uvažuje, ale říkám si, jestli se to to dítko nemá naučit samo, proč ho nutit chodit a ještě vodit jako pejska?
Určitě. Ať radši capká kolem nábytku a sám až si troufne. Ale u vás je to na samostatnou chůzi nějak brzo ne? Mně malá sama začla ve 14 měsících nekorigovaných (je nedonošená), takže defakto v roce.
nemyslela jsem hned 😉 já chodila v 9.měsících tak nás to asi taky brzy čeká 😉 malej už u všeho stoupá 😉 ale i tak by dítko mělo chodit samo, teda dle mého názoru, naučit se 🙂
Jednoznačně samo. A nemysli si, může to pěkně trvat. Malá taky chodila kolem nábytku v 10. měsících a sama až za 4. Není kam spěchat. Ať co nejdéle leze a posiluje zádové svalstvo a nechá páteř ať se pěkně vyvine.
makelko chození není dědičné 😀 já chodila sama v 7měs a malý začal sám v roce 😉 ale pár krůčků sám udělal už v 10měs,takže to chce čas 🙂 určitě je lepší,když začne sám 😉
Eleanor - v sedmi mesicich 😕 😕 😕 To jsi teda atlet 🙂
ahoj,
já jsem si je zrovna minulý týden objednala, protože mít ručičky přímo nahoře není dobré pro dítě na páteř, já jsem je objednala na www.mimibazar.cz a jsou tam většinou pod názvem "vodící kšíry", určitě tam byl nějaký výběr..... 😉