Prosím vás použvíváte pleny https://www.dadaplenky.cz/plenky/dada--premium-...
vydrží pčez noc?
mam totž problém v noci používáme Pampersky ale skoro noc co noc pročůraný no tak doufám že budu spokojená 🙂
@evikmiluna8 A jakou velikost používáte? Kamarádka měla stejný problém s malým. Dala mu o číslo větší plenku na noc a bylo to v pohodě. Váhu měl na 3, ale dávala mu 4. Byl taky chudák pořád pročůraný a ona furt prala.
@evikmiluna8 Máme stejný problém. Řeším to přebalování - v 1 a ve 4 ráno... Dnes jsem koupila Dada pleny, tak uvidíme, zda se s malou vyspime.
Na noc používám Huggies, s nima jsem spokojená, vydrží celou noc.
U nás tyhle neprošly... Používali jsme pro malého Babylove z DM 🙂
Já používám pampersky a jsou skvělý.
my používáme 5tky manžel je bere z cest levnejsí, me uz to stve jak ho nekdy 1-2x v noci prebaluju a stejne to procůrá tak chci zkusit jiny ted by meli prijít prave ty dada tak jsem zvedavá 🙂
Vyzkousela jsem takove ty bezne na trhu a nejlepsi zcela bezkonkurencne jsou pro nas pempers premium.
máme 5tky 6stky jsem nezkousela
Nám tyhle syn pročůral... měl opruzeniny, neustále jsme mazali bepanthenem... ten jediný zabíral.. když jsme ale začali používat babylove z DM, bylo to v pohodě..
mně připadaly na dotek rychle hrozně mokré. Krom pampers jsou za mě dobré toujours z lidlu
Používám je a jsou naprosto perfektní.