Ahojte, konečně mi mrně signalizuje, že by chtělo na nočník, takže přemýšlím, jaké plenkové kalhotky koupit, aby šly rychle stáhnout. Které byste doporučily? Chtěla bych rozumný poměr ceny a kvality, aby toho hodně pojmuly a neprotékaly. Normální plenky používáme hlavně Dada, předtím to bylo DM a výjimečně Pampers (ale ty nám zas tolik nesedly - ten materiál, stejně tak jsem kdysi zkoušela Pant od Pampers a nic moc). Holka má nyní 11,5 kg, střední postavu. Díky za doporučení 🙂
A když jsme začínali s nocnikem a byli jsme doma, nechala jsem chvíli létat jen tak nahateho a pak pomalu zkoušet kalhotky pans a teď už třeba jen slipy nebo tepláky. Malý si buď zajde na WC nebo na nočník, jak se mu chce.
Nejlepší jsou ty plenky do terénu, stáhne se a cura ke stromečku
Pants jsme používali z Dm a Pampers.
Používám Huggies, jen na noc, na den žádné, lepší trenýrky tepláky pro kluky a nebo kalhotky a tepláky nebo legínky pro holky.
Vyzkoušela jsem jich více. Nejhorší mi přišly DM, vůbec to nějak nedrželo. Měla jsem bamboo, t eco...a nejlepší mi přišly z Rossmann. Ale levné nebyly žádné. Spíš pěkně drahé 😒
*Tesco
@simona_33 Jo, ty pants se docela prodraží, většinou jsou kolem 7 Kč/ks, když jsou levnější :-/
Díky za tipy, koukala jsem právě na nějaký test pants na radimradi.cz a nejlépe tam vyšly Huggies, se kterými nemám vůbec zkušenost. Pampers mi materiálem moc nevyhovují a DM je fakt, že taky mám dojem, že toho méně pojmou (jak píšou v testu), i když jinak nám normální vyhovovaly. Asi počkám na nějakou akci a zkusím Dada/Huggies/Rossmann. Holka si říká zatím jen občas, takže většinou by čůrala do nich a jen kdyby se to stihlo, tak do nočníku. Paradoxně se naučila si říkat po několika marných pokusech chytit moč pro doktorku v 18m, kdy jsem jí tam pak dala takový ten pytlík - asi jí tam plný sáček potom vadil, takže na něj začala významně ukazovat a sundavat si gatě 😀
@simona_33 Není nutno svlékat, stačí roztrhnout na bocích, jde to pěkně. Je to určitě napsané i na obale, že je možnost to roztrhnout a sundat jak obyč. plenku 😉
@pampeliska1 Svleknout ano ale autorka by rada nove kalhotky i natahla.😉
@pampeliska1
@jelenice_zavodnice jo přesně sundat to jde, ale pak chci dát novou a sundávám vše, boty aspol. To je hroznej vopruz prostě, pro mě se to na nošení mimo domov vůbec nehodí no 🤷
Kupovala jsem v Tescu Fred&Flo, jsou za přijatelnou cenu a kvalita super 🙂
My používáme Babydream z Rossmann. Jsem s nimi spokojená. Ale na nějaké větší čůrání,hlavně teda v noci to neni. Na ven je má "kdyby náhodou" nebo venku ještě čůrat neumí (2,5let) a to stejně z 99% přijdeme se suchou, každopádně když se jde vyčůrat sám tak si ji v pohodě stáhne i natáhne sám (myslím v noci nebo ráno,přes den je bez ). Pampers kupované jen když jsou v akci. Jiné zatím neodzkousene, ale když už jsou plenky jen kvůli nehodam, tak bych značku neřešila a zkusila i klidně nějaké levnější. A pokud tedy malá čůrá ještě hodně tak na noc mi pants nepřijdou ještě tak moc vhodne.
Používáme pampers pans na naučení, ale taky mi prošli rukama stahovací kalhotky Dada, dm, teď dělá i Albert👍vždy vybírám podle ceny a akce, jelikož už na naučení je to jedno, už se tak nenacucaji. Teď jsme ve fázi, že už plenka jen na spaní, ale trvalo to dlouho a pořád musíme hlídat, ptát se, zkoušet.