Osvědčené jesličky na Praze 5 (pro roční holčičku)?

deniorlik
3. lis 2016

Už jsem před časem zakládala diskuzi na téma jesličky. Dodnes jsme nenašli ty správné, takže se sem obracím znovu. Malíčkov ani Babysmiling, které tu máme nejblíže mě bohužel nenadchly. Předesílám, že objektivní recenzi na ně dát nemůžu, protože tam moje dítě nechodilo. Nicméně na základě dojmů z návštěv obou těchto jesliček bych tam dceru nedala...
Pak jsme objevili Modré nebe na Praze 1, ze kterého jsem unešená. Byli jsme tam víckrát, na celé dopoledne, takže jsem byla svědkem běžného provozu a hlavně dceři se tam vyloženě líbilo. Bohužel je pro nás Modré nebe docela špatně dostupné MHD, je sice v centru, ale na nejbližším metru nejsou eskalátory ani výtah na povrch :-/ Takže hledáme dál... Už máme fakt za 5 minut 12, od tohoto měsíce máme rodičák už jen 3800, takže do práce zkrátka musím co nejdříve.
Najde se někdo s tipem nebo ideálně osobní dobrou zkušeností s jesličkami tady na Praze 5, případně s dobrou dostupností MHD?

ireniq
4. lis 2016

Z jake casti Prahy 5 jsi?

deniorlik
autor
4. lis 2016

Nové Butovice, pokud všechno klapne, jak má, tak budu pracovat na Andělu....

ireniq
4. lis 2016

Myslela jsem na Prokopske jeslicky v Hlubocepich, zname jsou tam spokojene, ale spojeni tam nemas rozumne, tak nic ☹

deniorlik
autor
4. lis 2016

škoda, škoda...ale díky za odpověď 😉

ireniq
4. lis 2016

Za malo 😀 Kdyztak se zkus zeptat ve skupince Praha https://www.modrykonik.cz/group/932/

deniorlik
autor
4. lis 2016

tyjo, nejde se mi tam přidat, nezobrazuje se mi nikde tlačítko přidat se ke skupině 😒

ireniq
4. lis 2016

@deniorlik zkusila.jsem ti poslat pozvánku., ale pise mi to, ze uz tam jsi! pokud mas vyplnene bydliste Praha, jsi tam automaticky

deniorlik
autor
4. lis 2016

@ireniq díky za pozvánku, ale stejně mi to nejde 😒 nejde mi ani podívat se do příspěvků....podívám se, co tady mám za bydliště, třeba bude chyba v tom 🙂)))

ireniq
4. lis 2016

@deniorlik nebo blbne system :-/

deniorlik
autor
4. lis 2016

@ireniq dobré, neměla jsem vyplněné bydliště, jen co jsem to vyplnila, tak už mi ta skupinka jde 🙂

nakad
18. únor 2017

@ireniq ahoj za mne a syna Prokopské jesličky. jsou tam moc hodní, věnují se dětem, nejsou drahé