Od doby, co měl zácpu, pořád brečí

alkovka
19. lis 2017

Ahojky potřebuji poradit. Máme 7 týdnů. první týdny byli OK jsme na umělé stravě. Malý dostával Sunar AR proti ublinkávání a zácpě. Bohužel pak začal být strašně zacpaný a vůbec nám nechtěl spát. Dostává kapky Baby calm a probiotoka. Nepomohlo. Změnili jsme sunar na příkrm BAbylove z DM drogerie. První týdny krásně spal musela jsem ho vzbudit i na jídlo. Od té doby co měl zácpu pořád jen brečí, nejde ho někdy uklidnit i třeba 3 hodiny. Strašně se vzteká než usne. Musím ho stahovat do plínky aby se trochu uklidnil. Anebo uspávame v kočárku. Máte někdo podobné zkušenosti jsem unavená. za celý den spím asi 4 hodiny. To trvá už druhý týden. Děkuji za radu jakoukoli.

martavy
19. lis 2017

@alkovka ahoj,po AR Nutrilonu trpii nektere deti zacpou.Co zkusit Bebu?Po porade s pediatrickou..Jinak bohuzel chlapecci do 3 mesicu trpi na koliky..nekteri i dele..az se zacne vic hybat bude lip.. zatim jen me osvedcene rady..probiotika kazdy vecer do piti..ja davala bio gaiu ted mame laktobacilky od swissu..baby calm je taky dobbry!Satkovat..

martavy
19. lis 2017

Masirovat behem dne brisko-nam se osvedcil od saloosu uvolnujici detsky olej.zkusit nabidnout tekutiny navic-prevarena koj.voda,hermankovy caj nebo caj na prdiky..ty caje moc pit nechteji.kdyz je zle a place..rozbalit bez plenky na podlozku,masirovat,nahrivat brisko polstarkem z tresnovych pecicek..vetsinou se syn pak vykakal..v nouzi bud trubicku do zadku nebo staci teplomer..A jeste co je dobre na bolebrichy je poloha na brisku (na chvilku,a pod dohhledem!!!!),poloha na tygrika.na spani vhodna poliha na boku,v zavinovacce.bud v hnizdenebo kolem miminka kojici polstar..possledni dulezita vec..krmuit max.po 3 hodinach..UM se hur travi..s prechody na dalsi mleka bych se poradila s pediatrem..

martavy
19. lis 2017

A s tim spanim...pozadat o pomoc manzela,pritele,babicky..at chvili hlidaji a muzes chvilku odpocivat..preju pevne nervy..je to boj,ale bude lip nez zacne story zuby 😉

martavy
19. lis 2017

Syn opravdu trpel takovym refluxem,ze musite AR?Normalni Nutrilon jste nezkouseli?Zkus se poradit jeste na Nutriklubu Nutrilonu-po az pa do 16 mivaji on line poradenstvi,ale je nutna registrace..

martavy
19. lis 2017

Promin,ted vidim Sunar AR 🙂)A ja prad o Nutrilonu..pokud je nutne prejit na AR zkuste Bebu po porade s pediatrem..Ma i radu na koliky..My jsme od zacatku na klasickem Nutrilonu...

martavy
19. lis 2017

Jeste na ty briska pomaha koupaci kyblik..Peddiatricka me radila davat do kazdeho jidla espumisan...klidne i 10 kapek..pokud budes davat jen baby calm tak zustan u nej..jeste existuje podobny enticon.

smudlinka24
19. lis 2017

Zkouseli jsme obe uvedena mlicka a mala byla urvana a bolava se zacpou. Vratili jsme se k Hipp combi a ok, ted nas zase boli brisko z prikrmu, to je uz ale jina kapitola. Skvele pomaha espumisan a pecky, diky za ne👍

misisska
19. lis 2017

A jsi si jistá, že to je břichem? Nezkoušela si nosit v satku třeba? Pokud ti v kočáru usne a jinde ne, tak to bude asi problě někde jinde...

smudlinka24
19. lis 2017

Nam bezne usina (la) mala s bolenim pri vozeni v kosiku a s polstarkem na brisku ...

swetlusska
20. lis 2017

Zkuste mlíko Hipp. Je daleko lehčí na žaludek, aspoň nám se osvědčil a už jsme jiný nekupovali. A ještě Laktobacílky a místo BabyCalm zkuste SabSimplex..A nosit v šátku 🙂 V nosítku ne, na to je ještě malý (kvůli páteři).

martavy
20. lis 2017

@smudlinka24 jojo na prikrmy uz se taky tesim..co to s tim nasim malym zbojnikem udela.Zaciname od 1.12.😂

alkovka
autor
21. lis 2017

holky dekuji za odpovědi. Ještě jsem se chtěla zeútat jak je to s ublinkáváním. Taky vám prcek pořád tak ublinkával???

martavy
21. lis 2017

@alkovka Nez se miminko nauci spravne sat(pije rychle,nasaje prilis vzduchu i pres anti-colic systemy,hlta,prepije se) tak blinka casto-takze normalni jev,kdyz z nej po kazdem krmeni trochu vyleti..male mnozstvi (u novorozencu a malych kojencu cajova lzicka) se neresi..Kdyby zvracel stylem obloukoviteho zvraceni po kazdem krmeni nebo castej,tak bych to resila.Na ublinkavani bych se poradila prip.s pediatrem,ale do pul roku je to normalni vec..Me ublinkava obcas i temer 5-mesicni..obcas zvraci i kdyz ma hlad..a ted co hleda zuby tak si podrazdi krk prstama a tez to z nej leti..

sirka1
21. lis 2017

Náš malý taky docela ublinkával, občas i obloukově. Se Sunarem jsme taky začínali, co jsem přestala kojit, tak měl šílenou zácpu. Sedlo mu až mléko Hami. A na to blinkání jsem přidávala do mléka Nutriton, je to na zahuštění. To hodně pomohlo. A na prdíky pomáhala rourka. A bohužel to asi nejvíc přešlo věkem, teď už je úplně v pohodě, bude mu 6 měsíců.