Moje 6-týdenní miminko od narození spí tak tvrdě, že ho neprobudí ani když jdeme na procházce kolem pily nebo sekačky na trávu a v porodnici ho nebudilo ani stále plačící miminko vedle na posteli. Je to normální, máte to taky tak? V porodnici mu kontrolovali sluch a slyší normálně 🙂. A kdy se to tak asi bude měnit?
U nás to bylo taky tak 🙂 doteď když jdeme venku a spí v kočárku ho neprobudí ani když jdeme kolem silnice a jede sanitka. Ale třeba v noci by ho asi velký hluk probudil. Prostě dobře spí, buď ráda 🙂 některé děti probudí, když spadne špendlík 🙂
Bud ráda, já kolem Domiho projdu po špičkách a je vzhůru 😀 nedej bože, když se přetáčím na posteli 😀
do půl roku jsme mohli střílet z děla a s ní to nehlo a ze dne na den ji probudí i štěkající pes od sousedů, nebo jen když někdo otevře dveře
@markyf u nás je to taky tak - ale malá je po mně - já když spím, tak mě nevzbudí ani požární poplach z rozhlasu pod oknem ložnice🙂 A malá je to samé... když vytuhne a já ji potřebuju obléct a vyexpedovat třeba do kočáru nebo do auta, tak ona o tom ani neví - obleču, dám do kočáru a ona si spí jak neviňátko.
@markyf náš starší spí tak, že kdyby kanonem stříleli, tak chrní jak dudek...to má po tatínkovi a já v tom vidím výhody...po jeho narození jsme bydleli v malinkém jedna plus jedna a bylo to super, mohli jsme se bavit, mohla byt pustena telka....druhý tak tvrdé spaní nemá a je to horší...pokud slyší , bud ráda:o)