Dobrý den,naše malá má 17 měsíců a už hodně čurá,když jsme začaly s nočníkem tak si hezky říkala,i když už měla mokro v plíně,ale aspon jsem věděla,že je potřeba přebalit,ted už neříká nic a většinou je uplně mokrá.Látkujeme od narození,ale ted už to pul svrchnáčky absolutně nezvládají.Jsou dny kdy musím komplet celou převlíkat i 3x denně.A v tomhle stupid počasí nestíhám sušit a to mám 2 velký sušáky.Za každý povedený nočník samo chválíme,tleskáme.Noční přebalování jsme vyřešily konopnýma plínama babyidea,jsou super,ale přes den si trošku zoufám.Mám častěji posazovat,víc hlídat?Motivovat?Poradíte?Děkuji
mám 18měsíční, taky látkujeme, ale máme teda kalhotovky a vydrží dobře,přebaluju tak po 3 hodinách, to protéct nestihne. Na noc teda dávám papírovou, na spí 12 hodin a to mi nedá žádná látkovka. Ale s nočníkem jsme na tom stejně, má takový období, kdy se vyčurá hned po posazení, zatleská si, dokonce si i párkrát řekne včas, a pak se to zas najednou zlomí, na nočník nechce a když už tam je, sedí tam půl hodiny a nic a pak to udělá do plíny. Nechávám to zatím být, nechci jí nutit nebo nějak lámat, aby si neudělala nějaký blok, zkouším, nabízím, když se povede tak chválím jak divá, a doufám, že jí to už brzo secvakne a bude to spolehlivější. Taky myslím, že dokud na to dítě nedozraje, tak se to nenaučí (rozhodně ne spolehlivě) a člověk se akorát narozčiluje.
Co pouzivate dovnitr PULek? Pokud klasicke ctvercovky, tak ty uz bohuzel v tomto veku nemaji sanci. Chtelo by to kvalitni bambusovou kalhotovku (vetsina ceskych znacek - anavy, majab, katyvbaby, breberky...) S motivaci na nocnik je to tezke, kdyz dite neni "zrale", tak ho nezlomite, musi se proste pockat, ale jednou to prijde, nebojte 😉.