Může sedět 5měsíční miminko s oporou?

terezasabackova
27. únor 2017

Může sedět 5 měsíční miminko s oporou ? Sama ještě nesedí. Jde o to, jestli už může seďet v jídelní židličce. Do hluboké korby se ještě vejde ale je jí už dost těsná. Sporťák má možnost polohovacího sedu.

brouzdalka
27. únor 2017

Ani náhodou! Pasivní sed je pro vývoj škodlivý.

mulgrew
27. únor 2017

jasne že jo.my to taky prezili, jeste vytahni choditko a gulas uz dite taky muze.

luj89
27. únor 2017

@mulgrew zajímavá ,,rada"...
@terezasabackova Nemůže a neumím si představit, jak vypadá miminko, které neumí sedět v jídelní židličce. Může být omezenou dobu v lehátku/sedačce, když potřebuješ nakrmit. Pokud se vejde do korby, tak bych žádný sporťák neřešila dokud nebude sedět.

brouzdalka
27. únor 2017

@mulgrew Já bych o tomto nežertovala, ne každý to musí pochopit... 😉

mejan
27. únor 2017

@terezasabackova nektere jidelni zidlicky jsou polohovatelne, takze to vyjde nastejno s lehatkem nebo sedackou. Na sportak jeste pockej. Doma na brisku posili zadove svalstvo a potom to prijde samo.

nafuka
28. únor 2017

Pokud máš polohovací, tak může být v polosedu.Pro tak malé dítě je přímý sed škodlivý.

puresin
28. únor 2017

@terezasabackova Taky jsme meli zidlicku polohovaci, dala se sklopit tak, ze v ni deti pololezely skoro jako ve vajickove autosedacce. V kocarku to same - kdyz uz se v leze opravdu nudily a prudily, sly do dportaku, ale do maximalniho sklopeni a nikdy na extra dlouho.

blahova_andrea
28. únor 2017

NE. na krmení jsem využívala vajíčko, pak polohovala co nejvíc dolů to šlo. do sporťáku šel syn taky v 5m, protože se do hluboké nevešel, ale my měli sporťák úplně na ležato, po rovném terénu jezdil i na bříšku. prosím tě jménem tvého dítěte. nepodpírej, nepomáhej, neurychluj... 😉

zuza01
28. únor 2017

Určitě ne, krmila jsem děti v lehátku, které šlo polohovat, ne v sedě. Na židličku je čas 🙂

blahoska
6. bře 2017
Uživatel blahoska je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od blahoska.

Taky bych to nedoporučila, krmila jsem taky v autosedačce - vajíčku. Když už do hluboké korby nevejde, jezděte se sporťákem, ale ideálně naležato.

1martinacerna
7. lis 2018

Je to stara diskuze ale budu rada pokud nekdo odpovi. Miminko 10mes taky nesedi, zacla jsem ted davat do te polohovaci zidlicky coz mi prijde ok..ale..on se posadi vlastne z toho polosedu..(pripadne pritahne za pultik). Je fakt ze v te poloze i ten sed neni uplne sed protoze to sedatko je vlastne dokopce ale stejne si nejsem jista jestli je to ok..tusite nekdo?

yvarp
7. lis 2018

@1martinacerna malá má rok a ještě nesedí, dávám do jídelní židličky do polosedu cca od osmi měsíců, taky se mi ze začátku přitahovala, ale teď už to nedělá

chiara75
7. lis 2018
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

I v sedačce jen po nezbytně nutnou dobu! Přitahování by se mělo zabránit - nedávat do blízkosti předměty, které ho umožňují. Do sedu by děti měly jít z plazení.

kajalka
7. lis 2018

@chiara75 Opravím - z lezení, resp. polohy na kolínkách.

jahudka881981
22. črc 2023

Náš malej ještě nesedí (6 měsíců)
Do židličky dávám ale my máme židličku která se dá polohovat do lehu 😁