Ahojky maminky, naše malá má 5měsíů a už asi týden si pořád tře oči ale zarudlé nebo červené je nemá a před dvěma dny začla tak divně kuckat, ale není to ůplně kašel spíš jen takové jak kdyby jí něco lehtalo v krčku , bojím se ať nemá alergii na pyly, protože zrovna tento týden kolem baráku sečou trávu a je toho všude plno. Myslíte , že se může alergie projevit už v 5měsících? děkuji moc
Já bych kontaktovala doktora. Alergie to být může, ale může to být cokoliv jiného.
No tře si je docela často někdy i po probuzení, jak kdyby jí svěděli nebo něco v nosíku. No uvidím zítra jdem na poradnu tak to řeknu dr.
Ahoj, jedna holčina tady hodně radí ohledně alergii a ekzémů a psala, že inhalační alergie jsou až po roce věku.
Myslím, že projevit se určitě může...
...tře si je až teď nebo už dlouho? Náš malej dělá to samý, ale nevím...možná, že znám alergii jen od sebe, takže rýma jak blázen, rudý oči, kašel atd. a u něj mi ty projevy nepřijdou tak hrozný...navíc to nedělá celej den a mám pocit, že oči si tře jen když je unavenej, protože pak většinou brzo zalehne...